flibelt bloggtävling

Similar Posts

112 Comments

 1. Efter många funderingar har jag kommit fram till att ett grått flipbelt skulle vara perfekt, det passar till allt!
  Drömträningspasset skulle vara det perfekta vädret med exakt lagom mycket kläder på en löprunda här i Åbo runt Aura å. Jag har också blivit trött på att bära allt jag kan behöva i jackfickor och väskan jag har nu är bara ivägen och skumpar upp och ner. Så ett flipbelt skulle vara räddningen!

 2. 1. Svart storlek S
  2. Alla fyra problem jag vanligtvis har under en springtur försvinner tack vare Flipbelt. Jag behöver inte längre ha telefonen instucken under springbyxorna vid höftbenet så den blir immig, nu kan jag ha den i Flipbelt. Hemnyckeln, som jag tagit loss från nyckelknippan så den ska vara så lätt som möjligt, flyttar från strumplästen till Flipbelt. Busskortet flyttar från ytterfickan till Flipbelt. Hunden Maja som springer bredvid mig är också fast i Flipbelt. Och så hoppas jag att hon inte ser en hare..

 3. Färg svart! Min drömträningspass.. Ja, på gymmets olika maskinerier. Har haft svårt med att få nycklar och diverse att rymmas med, så en flipbält skulle minsann bli användbart! Om inte annat så för att hålla insulinpumpen på plats under träningen, vilket också kan vara ett bekymmer.

 4. Jag har länge funderar att vad skulle vara bra då jag är ute med hunden och vill inte ha telefonen i handen eller andra saker heller, helt perfekt!

  Min favorit är pinka eller svarta, kan inte bestämma mig, pink färgade är pigg!

  Drömtreningspasset är när jag är ute med hunden, kan sätta dit hundgodis, kakipåsar, telefonen och nycklarna, allt det viktigaste.

 5. 1. Det rosa flipbältet skulle passa perfekt till mina träningskläder!
  2. Drömmen skulle vara att åka ut på en springrunda till något fint ställe och lätt kunna förvara en proteinstång som man efter rudan lätt kunde ta fram och avnjuta på stället.

 6. Jag vill gärna ha ett rosa flipbelt och det skulle vara perfekt på något av mina terränglöpningspass i skogen, så jag slipper gömma mina saker under en sten :D

 7. Hej! Jag skulle vilja ha en orange flipbelt…eller svart :) Och mitt drömträningspass hade jag för någon dag sedan med min syster. Vi var på en lugn länk i gassande sol. Perfekt längd på länken o perfekt takt, fiilisen var på topp efteråt. Det som skulle ha gjort det hela ännu bättre skulle såklart ha varit en flipbelt så att jag skulle ha kunnat ha med telefon och nycklar och inte behöva lämna dem hos syrran :)

 8. Jag skulle välja den orangea eller den lila. Har tittat på sånahär bälten ända sedan jag började gå ut och gå/jogga för 2 månader sedan. Har redan gått ner 5 kg! :) Nu just använder jag en liten påse vart jag lägger nyckeln och telefon och håller den i handen på promenaderna/joggningen.

 9. Jag skulle vilja ha en svart som passar till allt ;)
  Perfekta träningspasset med flipbelt är en löprunda i skogen, då kan man ha mobilen i bältet utan att det stör så att man kan bli peppad av bra musik!

 10. De sku få bli det röda bältet för min del :). Skulle behöva flipbelt till min löpning, stör mig så på att ha med telefon i handen eller fickan.

 11. Svart flibelt och skulla använda den på gym/lenk. Nu så har jag telefonen i handen och nyckeln fast i bh:n, vilket inte är så bra. Tycker mest om att ta långa länkar ute på landet där det är så vackert :)

 12. Jag hade valt ett härligt rosa flipbelt som skulle vara till stor användning när jag rider så jag slipper sätta telefonen i strumpan :)

 13. Tar nog ett säkert svart bälte men kunde även tänka mig det ljusblåa för att spice it up a litle. Skulle använda det vid joggingturer men kunde även vara riktigt nifty att ha på när man leker med lilleman, kunde bland annat gömma nappen där. :D

 14. Smart grej! Jag skulle ta ett turkos… Eller rosa… Eller svart… Eller… Ja det var många fina färger men mitt slutbud är turkos… :) Smart att ha även när man går eller cyklar! Och please, jag är finsk medborgare, jag kan väl få vara med fast jag bor i Sverige ;)

 15. Jag skulle önska mej ett rosa FlipBelt att ha då jag terränglöper i skogen, vore säkert bra att ha på cykelturerna också!

 16. Åh, ett turkos eller rosa band skulle jag vilja ha. Mitt drömträningspass är yoga utomhus eller en joggningeunda i byn och längs skogsvägarna här. Fast bandet tror jag att jag skulle använda till vardags också, som när jag arbetar eller bara inte orkar gå runt med martaslungan :D

 17. Omg jag skulle ju ha alla färger. Men om jag måste välja en så skulle det vara den ljusröda (såklart). Förutom under joggingturer och promenader så skulle jag använda bältet när jag går till lekparken så skulle jag ha händerna fria för gung och spring.

 18. Åh så himla praktiskt! Vinner jag vill jag absolut ha ett rosa och det skulle komma väl till pass på mina joggingrundor jag plötsligt börjat med. Gillar inte alls att springa med mobilen men vore ju praktiskt att kunna lyssna på till exempel podcasts medan jag springer.

 19. Jag skulle gärna ha ett neongrönt flipbelt :)
  Världens bästa uppfinning verkligen, skulle använda mitt på springturer så jag inte måste hålla telefonen i handen (man kan ju inte springa utan musik) men också på gymmet för att slippa hålla koll på skåpnyckel, telefon osv under träningspassen. Har hänt sej att jag sprungit runt i halva gymmet några varv när jag glömt min nyckel någonstans, haha.

 20. Hej! 1. Ett rosa skulle jag vila vinna. 2. Mitt drömträningspass skulle vara ett joggintur runt Central Park I New York och det ska jag någon gång springa!

 21. Klart att jag är med, skulle vara perfekt att ha både när jag tränar fotboll och till andra träningar! :-)

  1) Skulle ta det i svart, eftersom det passar till allt.
  2) En perfekt träning enligt mig skulle vara att fara ut och springa i någon hamnskog längs stigarna med en vän, roligare med lite annan sorts terräng än en lång rak asfaltsväg. Sen efteråt lite styrketräning såklart! ;-)

 22. Jag skulle gärna vinna ett svart bälte som går till alla olika oufitter. Närmast skulle jag använda bältet på årets Midnight Run ;)

 23. Jag skulle gärna ha ett svart bälte. Jag sku ha bra användning av det vid långa cykellänkar då man vill ha med telefon, bankkort och kanske nå smått att äta på vägen.

 24. Jag försöker, igen en gång, att komma igång med träning. Ett sånt bälte kunde göra att det känns lite roligare och mera “på riktigt” :)
  Pink – absolut!

 25. Åh så perfekt! Jag skulle vilja ha ett neon gult flipbelt som jag skulle kunna använda när jag joggar eller springer back intervaller. Har precis bytt telefon så den nya ryms inte in i fickan jag brukar ha fast runt armén. Istället måste jag springa ned telefonen i handen, för jag har inte hittat nån ficka som passat min telefon. Därför skulle detta vara ultimat – både för nycklar och telefon :)

 26. Åå vilken härlig tävling! Skulle vara super kul att få testa på FlipBelt! :D

  1) svart, för att mina träningskläder redan är så färgstarka och jag vill kunna använda det med allt! :D

  2) jag skulle helst gå på hike i USA med min blivande man, högt upp på något berg med otrolig utsikt! Att vandra i den finska naturen är underbart, men USA kunde nog toppa det tror jag! ;)

 27. En grön skulle vara helt suveränt! För mig skulle detta förenkla min länkar (speciellt långa), för stunden måste jag alltid sätta telefonen in i sportbehån, eftersom jag inte får den och rymmas någon annanstans :-D …

 28. Jag skulle gärna ha ett ljusblått flipbelt. :D
  När jag springer, gymmar eller cyklar skulle det passa perfekt eftersom jag inte har nå fickor på mina tränings kläder.

 29. Vilken trevlig tävling! Har länge tänkt skaffa ett nytt bälte ist för hm-bandet jag har som inte ens rymmer hela telefonen. Om jag vinner skulle ett rosa flipbelt vara toppen på löprundorna!

 30. 1. Jag skulle gärna vilja vinna ett rött flipbelt, passar med nästan alla mina träningskläder.
  2. Jag skulle SÅ behöva det när jag är ute och springer! Behöver telefonen med mig för att kunna höra på musik och den ryms inte nånstans så måste alltid hålla den i handen ;) (i-lands problem)

 31. Åååh, farsan köpte ett flipbelt under Stockholm maraton som jag har lånat “några” gånger. Helt sjukt bra! Jag skulle helst vilja ha ett lila flipbelt, mest för mina löpningspass och när jag är och cyklar. Egentligen spelar det ingen roll vilket som är mitt drömpass, för med flipbelt blir verkligen varje pass till ett drömpass. :)

 32. Oj detdär bältet såg intressant ut! Skulle vara perfekt under cykelturerna mina och joggingpassen. Rosa var nog snärttigast!! :)

 33. Hejsan! Jag skulle jättegärna testa ett flipbelt! Jag springer ofta här i Kenya, och har av säkerhetsmässiga orsaker jämt telefonen med. Ofta också iPoden. Nu förvarar jag telefonen i ett armband, som är lite för stort och kommer upp ibland. Skulle gärna ta det där turkosa bandet!

 34. jag skulle vilja vinna ett svart och jag skulle använda det på mina kvällspromenader/länkar så jag har mobilen med mig ifall jag råkar på en speciellt vacker solnedgång :)

 35. Hellojsan! :) Eftersom jag redan har rosa springjacka o neongulgröna joggingskor o soon to be blommiga träningstights känner jag att ett orange flipbelt kunde go over the edge i mina färgkombinationer, haha. Måste vara lite tråkig o säga att jag skulle välja det svarta. Drömträningen med flipbelt skulle vara att äntligen få med sig mobilen (som i dagens läge tydligen ska vara enorm!) på joggingturerna i skogen. Som det är nu har jag inga fickor mobilen ryms i vilket gör att jag väljer att lämna mobilen hemma (orka springa med den i handen?!) o det känns lite otryggt, speciellt i skogen. Tänk om det händer mig eller någon annan något och jag inte kan kalla på hjälp. Taskig tajming att inte ha med sig mobilen då! Ser också ev . potential att bära med sig lakritsremmar i framtiden. ;) Ha det bäst!

 36. Alltså wow! Har en tid kollat på dedär men int tagit mig tid att beställa. Har aldrig vunnit något i olika tävlingar, men jag ger inte upp ännu ;)
  Jag skulle främst använda mitt flipbelt till mina skogsintervaller eftersom jag “måste” ha med en proteinstång varje gång jag åker på längre intervaller. Det förgyller träningen lixom :) perfekt att stoppa in den i beltet. Sen brukar jag köra bil till ett superställe och springa där, så nycklarna behöver ju också en plats.
  Jag kör på mörkblått.

 37. Jag skulle vilja ha den gula. Skulle vara perfekt att ha runt midjan när man är ute i skogen. Antingen själv eller om man har hunden med sig :-)

 38. Jag skulle vilja ha ett turkost flipbelt eftersom det matchar fint med mina ljusblåa löparskor ;)

  I den skulle jag nycklar, gelpåse, telefonen..
  Jag hatar att springa med vätskebälte som skumpar och hoppar och förstör hela träningsupplevelsen. Och jag springer oftast i tights eller shorts som inte har några fickor, och vad gör man då när man har en massa grejer som borde tas med? Nån gång har jag spänt fast lägenhetsnyckeln i ett hårband och haft runt armen eller stuckit in telefonen innanför shortskanten, men det känns ganska fånigt, för att inte tala hur svettig telefonen blir.. Inget jag rekommenderar.

 39. Jag skulle välja det svarta bältet, så jag kan använda det på varje pass utan att det inte matchar med mina träningskläder. I gymmet skulle det hjälpa mycket. Då skulle jag istället för att vara rädd och hålla koll på mina nycklar hela tiden när de ligger på något bord, kunna ha mina nycklar nära mig och kunna fokusera fullt ut på träningen. På löprundan skulle det vara så skönt att inte ha telefonen i handen – eller hoppandes i en jackficka.

 40. 1. Turkost i storlek M
  2. Jag skulle använda det på terrängträningspass, antingen springande eller på mtb!

 41. Mitt drömträningspass just nu är en 12 kilometers vandring längs den kinesiska muren, något som jag faktiskt kommer att få göra om ungefär fyra veckor! Jag ska nämligen åka den transmongoliska järnvägen från Ryssland till Kina i september och kan rabbla upp ett tiotal olika situationer enbart under den resan när jag skulle ha otroligt stor användning av ett FlipBelt.
  Hemma skulle jag använda det under gympass och hundlenkkin. Fantastisk pryl! :)

  Jag vill ha ett svart. Som min själ.

 42. Jag vill ju också vinna ett flipbelt förstås!
  Ett neongult (1.) att använda när jag springer (2.).
  :)

 43. Det svarta passar ju förstås till allt! :) Jag skulle gärna ha med mig ett FlipBelt i höst när jag joggar runt på nejdens olika vandringsleder! :)

 44. Jag önskar vinna den rosa. Skulle vara perfekt att förvara lite prylar/energigel i när jag stakar mig fram i Vasaloppspåret, och när jag förbereder mig för vinterns skidtur genom att trava fram i löpspåret.

 45. Ååh, helt perfekt julklappstips till sambon! Tack! Till mig själv skulle välja det neon orangea för det passar mina springskor och använda det när jag ska börja komma igång med joggningen igen efter några månaders paus. Fingers crossed!

 46. Jag skulle välja ett svart bälte i storlek M. Sen så skulle jag använda det när jag springer, när jag gymmar, när jag far ut på en promenad. Kanske även skulle vara praktiskt att ha när man far till butiken eller ut på stan och bara inte orkar släpa med sig en handväska eller en jacka med massa fickor på.. :)

 47. Rosa. Jag är ute å “rullar” samt cyklar väldigt mkt o he e rättså jobbit att allti ha sina saker i träningsbhn så ja sko absolut använd e när ja e ut me mina rullare!

 48. Men absolut vill jag vara med och hoppas verkligen jag har turen på min sida och vinner ett neongult bälte! Jag har haft ett armfodral till telefonen, men det går ju inte att gymma med ett sånt då det stramar runt överarmen och ska man lyssna på musik så blir man strypt av sladden. I det fodralet ryms ju inte heller nycklarna så man måste ändå ha dem skilt. Med FlipBelt kunde jag ha alla saker i ett och inte behöva fundera på att glömma något eller tappa nycklarna!

 49. Ett rosa FlipBelt skulle pigga upp klädseln. Det skulle vara super att ha ett sånt när man springer längs skogsvägarna :)

 50. Jag skulle gärna vilja ha en grå Flipbelt, skulle använda det när jag cyklar och gymmar :) Har sällan fickor på mig.

 51. 1. Ett svart flipbelt passar till allt :)
  2. Skulle nog användas flitigt under alla löp och motionsrundor, oberoende av var. Bältet ser otroligt bra och smidigt ut!

 52. Oh, vad de ser sköna och snygga ut!!! Passar perfekt på alla mina olika träningspass. När jag cyklar tur-rutur till gymmet för att träna (33km) så skulle det vara perfekt. Då behöve jag ingen miniryggsäck med! Vattenflaska fäst på cykeln och denna kring höften! Som klippt och skuren! Och visst skulle jag även ha den när jag springer långlänkar med min man! Alltså jag skulle verkligen ha nytta av den! Och då förståss en limegrön en!

 53. 1. Jag tänkte länge skriva det gråa mensamtidigt skadardet ju aldrig med lite extra färg så jag skriver nog det limegröna!
  2. Jag springer en hel del och målet/drömmen är nu att springa ett halvmaratonlopp utomlands. Bältet sku vara mycket praktiskt både under själva loppet (som hoppeligen blir av :) ) men också under träningstiden.

 54. 1. Grönt så det passar bra när man springer i skogen.

  2. Drömpasset är att klara av 10km. Då vill jag ha telefon med så att jag i efterhand har bevis :) hatar telefonhållaren på armen. Obekvämt och krångligt att få på.

 55. Har en tid kikat på dessa och funderat om de kan vara nåt att ha, nu fick jag ju svaret :) Alla pass är väl drömpass ;) men denna skulle jag ha mest användning av när jag löper till och från jobbet när jag måste ha med jobbtelefon och nycklar. En svart skulle jag välja :)

 56. Ett blått eller orange! Båda dösnygga! :) Och jag skulle definitivt använda det under mina löppass I skogen eftersom mina träningskläder oftast bara har en minificka för en nickel och då får jag ej med telefonen där jag gärna vill ha endomondon på för att kola resultat… Och annars passer det ju också till all slags aktivitet där man vill ha händerna fria :)

 57. Åh den perfekta träningsturen med ett Flipbelt skulle vara under ett intervallpass vid Öjberget i Sundom! Hatar att bära telefonen runt armen när man springer i backar, och att telefonen skulle hållas på plats utan att “guppa” omkring låter ju för bra för att vara sant. Skulle köra på ett svart sådant isåfall :)

 58. Finns de i juniorstorlekar också? Skulle vara perfekt för en diabetiker att förvara insulinpumpen i! Min dotter, 8 år, skulle tycka om ett turkost, tror jag . :) Ett drömpass för mig är en lång länk i passlig fart, med bra musik i öronen och fina landskap, gärna vid vatten, att vila ögonen på. :)

 59. En neongrön åt min son med diabetes, ser super fungerlig ut även till att ha en insulinpump i.
  Eventuellt åt mig själv turkos för agility träningarna, alltid problem var man skall sätta bilnycklarna och mobilen.

 60. Ett svart skulle jag vilja ha! Mitt drömpass är ett plyopass blandat med löpning. Älskar plyo övningar som bättrar på konditionen samt tränar styrka. Får alltid ett härligt bränn i bena efteråt. Nu har jag aldrig telefon med mig eftersom den bara guppar i fickan samt känner jag mig väldigt otrygg att springa om kvällarna utan telefon. Därför vore ett flipbelt perfekt! :)

 61. Aldrig hört om detta förut men det låter ju som en riktigt bra grej! Jag tycker det är bökigt att ha telefon och nycklar med men man är ju så illa tvungen. Så mitt Drömpass skulle vara att jag orkade springa 5 km med härlig musik i öronen och om bältet funkar som jag tror så skulle jag kunna göra det utan att nåt hoppar runt i fickan på jackan man bara måste ha med för att ha telefonen och nycklarna i. Man vill ju koncentrera sig på träningen och int epå en telefon som skuttar runt i fickan. Tycker det cerise ser superfint ut men tror jag går på safe och skulle välja ett svart om jag skulle vinna :)

 62. Åh precis ett sånt här har jag tänkt köpa under en längre tid! Jag skulle vilja ha ett svart FlipBelt, och mitt träningspass skulle kunna vara en helt vanlig lenkkirunda där jag inte behöver fundera på vart jag ska lägga nycklarna och telefonen, det är lika jobbigt varje gång! :| Senast igår var jag ute och sprang och hade bara en liten ficka på mina shorts som telefonen nätt och jämt rymdes i, men nyckelarna var jag tvungen att ha runt halsen i ett band, och det var inte så värst bekvämt..

 63. Åh! Drömpasset sku vara att man sku kunna springa å rullskida utan att måst tänk på att telefonen långsamt håller på att falla ner från armen hela tiden…. Eftersom de flesta träningskläder jag har e så neoniga går det lättast att matcha med ett svart bälte.

 64. Superbra grej! Om jag inte vinner blir jag nog tvungen att skaffa ett sånt. Grått skulle det bli. Och det skulle säkert hänga med överallt, på gymmet, på promenaden, löpturen, cykelturen, skogsvandringen, lika fulladdat som handväskan! :)

 65. ett limegrönt flipbelt :) Mitt drömpass just nu är att tillsammans med maken komma mig ut på en härlig löprunda i skogen. Det känns långt borta just nu efter graviditet och förlossning för bara 5 veckor sedan. Men i sinom tid, när styrkan och konditionen kommit tillbaka. :)

 66. Jag deltar också i tävlingen!
  Ett svart FlipBelt skulle passa utmärk då jag njuter av långa länkar ängs vägarna! Saknar någonstans att ha telefonen så att RunKeeper kan hänga medoch mäta sträcka, tid o.s.v…

 67. Hej!

  Oj, så svårt att välja färg, ljuvliga allihop! Jag föll dock först för det neongröna – piggt och fint till alla svarta träningskläder. Den 12 september springer jag mitt livs första halvmaraton i Stockholm och ett dylikt bälte sku ju passa perfekt att förvara telefon, hotellnyckel etc i. Jag har ett fodral för telefonen som jag brukar ha på armen, men får alltid skavsår av det…

 68. Ett grått skulle passa! Det här är något som min kompis och jag har diskuterat i sommar: vad göra med telefon, nycklar, läppfett under ridturerna på sommaren, när en jacka eller väst är för varmt att ha på sig? Här är ju lösningen! Perfekt för ridturer

 69. En rask 3-4 timmars kävelylenkki ut i fäboda/Pörkenäs skogarna i ruggit höstväder. På vägen hem via närbutiken med mitt GRÅA FlipBelt och inhandla 6st ekologiska ägg för att steka plättar på en liter riktigt mjölk !

 70. 1. Ett svart FlipBelt skulle passa.
  2. FlipBeltet skulle vara perfekt för telefon och bilnyckel när jag orienterar i skog och mark samt även på gym och joggingrundor.

 71. Jag skulle gärna vilja ha ett rosa flipbelt. Mitt drömpass skulle vara en skön springtur på en skogsstig! :)

 72. Hej!
  1. Jag skulle nog välja ett flipbelt i antingen turkost eller grått! Himla svårt å välja, båda är favoriter..
  2. Intervallträning utomhus på någon sågspånsbana i skogen. Tränar bollsport inomhus så älskar “fri”träning ute ensam som kontrast. Skulle kännas säkrare att ha med sig grejerna, brukar gömma dem under nån buske medan jag kör mina intervaller…

 73. 1. Svart, för det passar med allt.

  2. Den skulle jag ta med mig på mina cykelturer, och ha telefonen i den.

 74. Rosa, jag vill synas och vara färgglad då jag sportar.

  Det skulle vara perfekt på mian långa skogspromenader. Jag har sällan fickor om jag inte har jackan på mig. Och aldrig har man nånstans att sätta telefon eller nycklar

 75. Färgen kunde vara svart.

  Drömträningspass finns det många av, men traillöpning, MTB och skidning långt och länge är dom bästa.

 76. Hej, jag väljer blått för att det är min favoritfärg. Jag tycker att bältet skall vara perfekt att ha på mig när jag i höst skall springa mitt andra halvmarathon för då kan jag förvara mobilen och pengarna där. Och förstås skulle jag använda det på mina träningsrundor också!

 77. Ett grått flipbelt skulle jag gärna ha, då skulle jag slippa ha nycklar och telefon vid byxkanten. Drömträningspasset är en länk och backträning med en peppande kompis vid parkerna i stan. I flipbeltet kan vi lätt förvara telefonen så vi får se hur lång sträcka vi gjort och hur mycket vi kan sträva efter att förbättra oss till nästa gång.

 78. Ett svart eller rött flipbelt skulle passa perfekt åt mej då jag har problem med att hitta ett ställe att ha telefonen på under mina löpturer. :)

 79. Ett svart bälte passar till allt. Jag rör mig mycket (flere timmar om dagen) i ute i naturen med min hund och har längtat efter något att sätta allt behövligt i , utan att tvingas ta med en väska. Telefon, nyckel, godis för träningspassen med hunden, kakipåsar, näsdukar…allt skulle rymmas i ett bälte utan att störa rörligheten!

 80. Lila önskar jag mig :)
  Perfekta träningspasset som jag just nu bara drömmer om är ett riktigt svettigt pass där man ångrar sig att man planerat ett så tufft pass men efteråt är man bara superlycklig av att ha klarat av det :) just nu blir det istället långa promenader, bebben i magen gillar inte riktigt de allra tuffaste passen för tillfället, men efter nyår så :)

 81. Hej!
  Och kul att du ordnar bloggtävling med en så användbar ny grej, hade inte hört om denhär tidigare!
  1. Svart, för att bältet då blir som en naturlig fortsättning på träningsbyxorna.
  2. Drömpasset med FlipBelt skulle nog vara under en orienteringsträning, man vill ju inte tappa bilnycklarna mitt i skogen och telefonen behövs med ifall man tappar bort sig!

 82. Jag deltar åxå i tävlingen. En limegrön skulle passa mig perfekt. Skulle passa utmärkt på mina skogsrundor :)

 83. Hej! Vilken rolig tävling :)

  1. Jag skulle ta neongult flipbelt, matchar mina neongult löpskor ;)
  2. Det skulle vara perfekt att använda på mina promenader och löpturer hunden. Har normalt telefonen på armen, men då hunden drar börjar telefonen glida av armen :( Skulle vara mycket mer praktiskt att bära den + övriga grejer runt höften :)

 84. Hej Lina!
  Kan ju int låta bli att få vara med i tävlingen för ett flipbelt skulle nog vara mycket välbehövligt under mina löprundor, tänk att smidigt få rum för allting där!
  Jag önskar mig ett svart flipbelt :)

 85. Gul blir det för mig. Skulle vara perfekt när jag cyklar och springer ute i naturen under varma sommardagar. Är jobbigt att behöva ha saker i lösa fickor eller handen.

 86. Jag skulle välja ett svart, funkar till allt och smälter in bra!

  Vore perfekt till alla köpt under o promenader när jag annars har telefonen i byxlinningen så den ofta blir alldeles blöt.,. Vilket den ju egentligen inte tål. :-)

 87. 1. Svart M bälte
  2. En lång kvällslänk i skogen med några sköna backträningar. Har just skaffat en större telefon och den ryms ju då inte i gamla bältet, så det här skulle verkligen komma i användning. Nu tummarna upp! :)

 88. 1. Jag skulle välja det svarta för det passar till allt!
  2. Jag kan tänka mig att det här inte bara passar för träning utan lika bra för fiske som är min stora hobby!
  Det kan vara svårt att ha ordning på prylarna när man står utvadad eller sitter i en flytring, men det här skulle ju förenkla det hela och göra det väldigt smidigt med allt på samma plats!

 89. Vilken rolig tävling! Jag skulle välja det orangea som skulle hjälpa till att pigga upp min träningsgarderob som till stor del domineras av svart… Det ultimata träningspasset skulle vara en löptur i skogen i senkvällen, där allting flyter på som det ska (andning, teknik m.m. som inte alltid är det lättaste för en nybörjare inom löpning som mig).

 90. 1. Svart, passar bra me allt.
  2. Har alltid juppin i byxlinningen på löpturorna, gillar inte de där man har på armen som bara är obekväma, så de här skulle vara super på mina löprundor men även på mina gympass när jag använder timer mm på telefonen! Och varför inte gömma den under tröjan när man är på stan och inte vill ha handväska :D

 91. Jag skulle välja ett svart bälte. Nu just känns det som om ett drömpass skulle vara en tuff träning på gym med rejäla vikter, så att man känner att kroppen jobbar hårt!

 92. Rosa. Syns man inte, så finns man inte ;)

  Skulle använda på långlänk i terräng, gärna en solvarm kväll. Har ett par kompressionstrikåer som inte har ficka för varken nycklar eller telefon. Annars är de härliga att springa långlänk med, men vill gärna ha med telefon och nycklar också.

 93. 1. Lila
  2. En lugn sommarmorgon skulle jag paddla från villan till hamnen, cykla tillsammans med kusinen till morgonyogan vid simstranden. Efter passet skulle jag ta av mig flipbältet och hoppa i vattnet från hopptornet!

 94. Hej! Jag älskar färg men väljer ett 1. SVART så det matchar till alla mina färger på träningstoppar :) Mitt drömträningspass när jag skulle använda Flipbelt är det första jag kan börja träna igen!! Har nämligen dragits med halsont låång tid (flera månader, ska till läkare och kolla upp nu) nu och kan/vågar därför inte träna :( Blir på såå dåligt humör när jag inte kan träna men en pepp till att komma igång igen sen skulle ju verkligen vara ett Flipbelt! Oftast när jag far ut och kör ett uteträningspass håller jag telefonen i handen..inte så smidigt!

  Håller tummarna för mig själv (och hoppas det är ok fast jag bor på Åland, men hör ju till Finland så ;))! :)

 95. 1. Jag vill gärna ha ett turkos, eftersom det matchar flera av miona träningskläder.
  2. Mitt drömpass är nog ett långt löppass utan smärtor, eftersom jag just nu har totalt löpförbud pga gluteus mediusproblem.

 96. Jag skulle välja det limegröna. Det är en färg som sticker ut och därmed en färg som bilister ser och förhoppningsvis saktar farten. Passena nu som höggravid är korta promenader, men sen hoppas jag att drömpasset blir långa vagnskuffarturer och då skulle det vara skönt att kunna ha värdesakerna på sig och inte löst i vagnen :)

 97. Det rosa bandet är super fint. Det perfekta passet där bältet skulle vara utmärkt att ha är sommarens HIIT-pass på stranden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *