träningsmål

Similar Posts

5 Comments

  1. Hej du! Har just nu, här ikväll, fastnat lite för din blogg. Följer den från och med nu!
    Ang. nyårslöften osv. Har för 6veckor sen börjat med kostrådgivning och lite PT av min klasskompis (vi studerar till hälsovägledare). Mäter mina resultat mest viktnedgång och mått runt kroppen. Har även tagit före och efter bilder endast i underkläder för att tydligast se resultaten! Viktresultaten kollar jag varje måndagmorgon, före frukost. Är jätte inspirerad till att komma i trim nu, men väntar spänt på ditt kick-ass träningsprogram! you rock girl!!

    1. Hej! Va skoj om du gillar bloggen! :) Härligt med nya träningsmål! Att fota sig själv är ju också ett jättebra sätt att se resultaten! Kör hårt och lycka till med träningen! :)

  2. Kick ass skulle passa. Blev inspirerad att lägga upp mina mål och styra upp det mer specifiktl när jag läst ditt inlägg. Jag ska disputera i juni och har gett mig fasen på att det ska gå att bli av med ryggvalkarna tills dess så jag kan ha den klänning jag vill på min fest. Jag vet att en disputation ofta leder till massa stress och att folk snarare går upp i vikt under den sista tiden men NEJ! Om jag bara planerar allt och ser till att inte tappa för mycket om/när jag tappar kontrollen så ska det gå. Kommer hämta inspiration från dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *