Kitesurfing och mycket träning

Kitesurfing och mycket träning

17.04.2014

Jag kom precis hem efter en stunds kitesurfing. Jag var riktigt trött efter en lång skoldag, men ångrade absolut inte att jag gav mig iväg när jag väl var ute på vattnet. Vinden var riktigt bra så det blev en hel del sköna hopp. Jag älskar känslan när man kantar emot, släpper ifrån och flyger upp i luften. Åkljuden försvinner och allt blir tyst uppe i luften. Så härlig känsla, som att bara jag och draken existerar. Ju längre det är tyst – desto bättre. Det blev ungefär en timmes åkning innan jag blev för kall, så nya våtdräkten var definitivt varmare än den gamla.

kitesurfing drumsö

Jag bytte storlek på min våtdräkt, och hittade samtidigt samma Rip Curl våtdräkt i ännu snyggare färger.

Åkningen idag fungerade lite som avslappning för mig efter en lång, men rolig, skoldag. Det blev en hel del träning idag i skolan när vi testade träningsprogrammen på varandra som vi själva planerat. Vi testade också boxning idag och det var något som jag föll för direkt. Det var ju superkul att bara slå och slå och slå! Inte för att jag har några värre inre aggressioner eller så, men det var ju riktigt kul! Jag måste definitivt börja använda boxningssäcken som finns på Vetosali nu som då när jag tränar.

träning Pt skola

Jag hade bland annat planerat ett HIIT-program idag som till viss del gjordes i trapporna.

Nu är det bara två dagar kvar av PT-utbildningen, fredag och söndag. Jag gillar inte att vara i skola på långfredag och påsksöndag, men det är ju inga långa dagar det handlar om ändå. Snart kan jag kalla mig en riktigt personlig tränare – bara jag klarar tentorna först!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen