kompressionstights casall

Similar Posts

4 Comments

 1. Hej! :) Hittade din blogg idag och jag gillar den redan! :) har nämligen bestämt att detta året ska jag verkligen “ta tag” i träningen och googlade runt på olika träningsbloggar och fastnade för din! :) Jag har gymkort på sats men går aldrig dit, snacka om utslängda pengar! :/
  men mitt mål detta året är att jag ska klara av att springa 10km på ca 60 min (mitt rekord är 8km på 60min så lär ju få öka lite ;) ) gå ner 5-6 kg (gärna 7-8..) bli av med “gäddhänget” och bli starkare i ryggen!
  Meeen nu till min fråga…jag är väldigt nyfiken på kompressions tightsen men undrar hur dem är storleksmässigt? Jag är 170 lång och väger ca 65-66kg… vad tror du man behöver då? Vill ju gärna inte beställa fel storlek då jag vet med mig att jag inte kommer “orka” skicka tillbaks dem om det är fel ;)
  tacksam för svar! Ha det bra! :)

  1. Hej och vad roligt att du hittade hit! Kul att läsa om dina träningsmål, kör hårt!

   Jag har varit riktigt nöjd med tightsen, de är sköna att träna i! Här (http://store.casall.com/womens/bottoms/tights/compression-tights.html) hittade jag en storleksguiden på tightsen som jag använde mig av när jag köpte dem. Sen får de hellre kanske vara lite på tightare sidan för att de ska få den där kompressionseffekten enligt mig, men det är ju en smaksak!

   Lycka till med träningen! Och fortsätt gärna titta in så ska vi hoppas att jag kan bidra med lite inspiration nu som då! :) ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *