musik löpning 180 BPM

Similar Posts

14 Comments

 1. Brukar alltid springa utan musik, men ska definitivt prova din spellista nästa distanspass!
  Men har du något tips på vad man ska lyssna på när man springer intervaller?
  Känns ju lite svårt att anpassa takten när man springer så olika fort…

  Grym blogg för övrigt :)

  1. Tack! Ja, absolut ska du testa! Jag testade själv igår första gången på länge, och var positivt överraskad av hur peppad jag blev! Vet inte riktigt hur man skulle fixa intervall-musiken… Man borde kanske ha en lista färdigt med snabbare och långsammare musik om vartannat, så att man kan styra farten efter musiken.. Hmm.. nu har vi att fundera på.. :)

 2. Kollade in din spellista men för varierat. Själv föredrar jag när musiken maler på i samma stuk när jag löper. Så jag brukar köra med trance i lurarna.
  Dels en radioshow som är varje vecka som heter State of Trance. Annars finns det lite bra spellistor på spotify också, som

  http://open.spotify.com/user/armadamusicofficial/playlist/3PCZEuLpGKpsEHeaQ6cKEN
  http://open.spotify.com/user/arminvanbuurenofficial/playlist/0Hu49FCkYPuWuAAy0XEx0M

  Sen finns det en del på Soundhound också av folk som göra egna remixes och så. Riktigt bra för långlöpning :)

 3. Toppen grejer, har gjort lite olika 180 bpm listor själv för att just bara komma in i rytmen när jag springer. skall bli kul att prova dina listor.

  Jag har ett litet tips, blir lite tradigt att ta tid och räkna (gjorde det också först innan jag hittade detta lilla hjälpmedel), starta upp en webbläsare med denna sida på så blir det mycket bekvämare!

  http://www.all8.com/tools/bpm.htm

  /Jocke

 4. Hitta hit via Google! Löpningen har verkligen gått lättare när man använder din lista! Det tackar vi för!

 5. Har kollat dina lista 175-185 fast den stämmer inte alls. Är mycket lägre bpm på det mesta, men några låtar hittade jag. Tack!

  1. Ganska många av låtarna har BPM på runt 90, t.ex. många RnB, men tanken är då att man springer med dubbla steg. Det faller sig naturligt tycker jag i alla fall. Sen kan det hända att några låtar är strax under 175 också, det är inte exakt eftersom jag själv försökt räkna manuellt på vissa låtarna!

 6. ÄR 180BPM samma sak som 180 kadens? Jag ska göra en lista och springa i ett tempo på 180 kadens, där ja kan springa i samma tempo som låten men med 180 kadens :)

  1. Jo det är samma som kadens, men jag har för mig att kadens ofta betecknas som antal steg en fot gör per minut, inte båda. Så därför skulle 180 BPM bli 90 kadens. Om jag har förstått det rätt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *