lugn promenad

Similar Posts

6 Comments

 1. Själv har jag kommit igång ordentligt. Sprang totalt mer än 3mil i helgen men har vilat knät sen dess. Idag körde jag gym för första gången sen i våras (märktes!). Imorgon blir det löpning igen och på lördag ett barfotalopp (helt barfota) här i Umeå, 2km bara. Sen lär jag fortsätta att försöka löpa minst 4 pass i veckan och få in minst 2 gympass i veckan under hösten.

  1. Härligt, du verkar vara i full gång! Vad häftigt det låter med ett riktigt barfotalopp, 
   det skulle jag också gärna testa! på vilket underlag görs det om man är helt barfota?  

   1. Beskrivningen av sträckan var bara ” 2km fin grusslinga (naturskön)”. Så det kan ju vara lite vad som helst känns det som. Får återkomma med hur det kändes. jag har mest tränat helt barfota på en fotbollsplan och på ett elljusspår. 2km borde inte vara några problem iaf. Syftet med loppet är mest att uppmärksamma barfotalöpning.
    Du får ta dig till Umeå nästa år och vara med :)

    1. Okej, hoppas gruskornen inte är så stora då, eller att du har hård hud under fötterna! Men skoj att sånt ordnas, skulle vara skoj att testa, men Umeå är nog lite väl långt bort, tycker jag! :P

 2. Hej Lina :)

  Gårdagens träning blev gym med fokus på benen,magen och ryggen och en 5 km:s rask promenad.. Nu undrar jag om det finns för och nackdelar med att träna och motionera på samma dag? Tror jag har läst någonstans att det inte är så bra. men jag föstår int varför. :D dum föklar int me :D

  1. Hej Julia! Jag ser inget problem med det, att du tränar kondition och styrka på samma dag! Ifall du tränar kondition jättehårt med hög puls, kan det vara svårt att fokusera på övningarna när du kör styrka, men om du känner att du orkar bra är det bara att fortsätta på samma sätt! Int dumföklarar vi naan ijee int.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *