Första natten i nya huset

Första natten i nya huset

16.01.2017

Igår när vi första gången skulle gå och sova i vårt nya hus var det en väldigt konstigt känsla som fyllde oss.

Vart har vi hamnat, och vad gör vi här? Varför är det så tyst? Och så mörkt? Och kallt? Vad ska vi göra med ett helt hus och en egen tomt? Var är bussarna och väglamporna? När åker vi hem igen?

Men så i morse när jag vaknade och hittat mina kläder bland flyttlådorna så kändes allt plötsligt så hemtrevligt och mysigt. Så lugnt och avstressande, lite som att vakna ute på skären. Den gamla katten som följde med huset strök runt i varje vrå och inspekterade. Han fick nog antagligen en chock över allt det nya, men till slut kom han nära så jag fick klappa honom lite i alla fall. Månne vi inte vänjer oss ändå, både jag och katten, med allt det nya så småningom.

Jag gjorde frukost och satte mig att jobba på den nya favoritplatsen vid köksbordet, som har den bästa utsikten ner mot sjön. Där drack jag sen tekopp efter tekopp och åt choklad medan det blev ljust ute. Himlen ändrade från mörkblå till lila och sen ljusblå. Och om du nu frågar om jag vill hem till Drumsö igen så skulle jag inte alls vara lika säker. Det finns ju ändå en liten risk för att vi börjar trivas allt för bra här.

nya huset

nya huset

Fortsättning följer :)

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

9 thoughts on “Första natten i nya huset

 1. CorinneGrönholm skriver:

  Oj wow vad fint med så mycket fönster och så härlig utsikt! Känner igen mig med vad du skriver när jag själv också håller på att flytta. Men jag märker att ju mer av mina egna och pojkvännens saker som skåpen och lägenheten fylls med så blir det så mycket hemtrevligare och mysigare! Hoppas ni kommer trivas i ert nya hus :)

  1. Lina skriver:

   Tack, ja fönstren och utsikten är nog det bästa med huset! Det stämmer nog att det är de bekanta sakerna som gör det mysigt, och så får man väl låta ge det tid att vänja sig med något nytt. Tack, hoppas ni också trivs! :)

 2. Sofia skriver:

  Ååh, va mysigt he sir ut (å låter)!! 😊 Ska bli så kul at få koma tid å sii san tå ni a hinda bo in er! 😊

  1. Lina skriver:

   Ja absolut, vi får nog ta en träff jär i nå skede :)

 3. Bella skriver:

  Va mysigt och fint det ser ut! :)

  1. Lina skriver:

   Tack Bella! Hoppas ni har det bra där i Bali, det ser inte ut att gå någon nöd på er ;)

 4. Per-arne skriver:

  Wow…Så tjusigt Där kommer ni säkert att trivas Och vilken miljö för barn att växa upp i
  Lycka till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen