Vad allt kan du köpa hos mig? Tipsa om vad du vill ha och få rabatt på ditt nästa köp!

Vad allt kan du köpa hos mig? Tipsa om vad du vill ha och få rabatt på ditt nästa köp!

27.04.2021

När jag startade mitt företag 2013 så var mitt mål att erbjuda tjänster som håller människor friska, så att man inte skulle behöva uppsöka fysioterapeut eller läkare. Det har blivit stort fokus på att hållas skadefri och få en bra hållning i mina program, bland annat genom att lägga stort fokus på rygg, rumpa och mage.

Men jag ville inte enbart att programmen skulle vara smarta, utan även varierande och roliga att göra. Programmen skulle dessutom vara tidseffektiva – så att du med mina program tränar lika effektivt på 40 minuter som du tidigare gjort på 60 minuter. En blandning av puls och styrka. Och rörlighet, den viktiga rörligheten.

Tanken med mina program är att de ska motivera dig för en längre tid framåt. Du får en plan och en träningsdagbok att följa upp träningen i, och tränar i allt från 6 till 14 veckor med samma program.

Nu är det snart 8 år sedan jag startade mitt företag och jag tycker att jag lyckats rätt bra med att ta fram vettiga produkter och träningsprogram. Och håller hela tiden på skapar nya – och därför behöver jag din hjälp!

Vilka alla träningsprogram erbjuder jag?

Stark med hantlar hemma

Mitt nyaste program, träning med hantlar hemma, har fått sån fin feedback! Detta program är lite tyngre och man får gärna ha tunga hantlar när man tränar. En kombo av styrka och flås i program som du kan göra var som helst, när som helst.

Mycket bra program! Lina har skickligt fått in både rörlighet, styrka och flås på ett imponerande sätt! Passen var roliga, tillräckligt tunga och beskrivningarna lätta att förstå, även för en som inte är van vi olika namn på övningar. Personligen förbättra jag styrkan under perioden med dubbelt på flera av övningarna i testet! Rekommenderar varmt!

Riktigt bra träningsprogram!!! Mångsidigt, roligt, tufft och lagom långa pass. Känslan efter passen var så skön. Kändes att hela kroppen fått jobba. Mixen av rörlighet, styrka och puls var en riktig 10-poängare! Passen går bra att anpassa efter egen nivå. Med tunga vikter blev passen riktigt tuffa. Rekommenderar starkt detta träningsprogram.

Kickstart Challenge Hemmaträning

Ett av mina mest sålda program där man tränar hemma helt utan redskap. Programmen är lagom utmanande men passar de flesta. Finns som lite svårare version, Heavy och lite lättare version utan hopp, Light.

kickstart challenge

Det var superbra med övningar som kunde göras hemma utan redskap. Jag var så supernöjd med allting!

Kickstart Challenge Mama

Detta program är tänkt för dig som vill börja träna efter en förlossning, oberoende av barnets ålder. Fokus ligger på trygg helkroppsträning men extra fokus ligger på att stärka bäckenbotten, inre magmuskler, rygg och stabiliserande höftmuskler. Också ett omtyckt program som tränar både styrka och flås.

Mammaträning - hemmaträning för mammor

Det bästa var att jag faktiskt fick lära mig vilka övningar som är bra för att träna upp just de rätta musklerna efter graviditet och förlossning. Efter tidigare graviditeter har jag inte riktigt vetat vilka de optimala övningarna är.

Kickstart Challenge Löpning

Ett träningsupplägg för dig som vill bli en starkare och snabbare löpare. Paketet innehåller både exakta passbeskrivningar för löpningen samt effektiva styrkeprogram du kan göra hemma. Du tränar 3-4 gånger i veckan och varierar mellan olika typ av löppass. Detta program är tänkt för dig som redan sprungit en del, vill förbättra din tid på 10 km eller sikta på ditt första halvmarthon.

Är supernöjd med detta paket … är på lagom nivå och man kan själv bästa hur man vill lägga upp sitt program dvs vilka dagar man kan/ har möjlighet att träna … och att nivån höjs efter halva tiden . Brukar rekommendera Linas Pt till mina vänner.

Kickstart Challenge Gym

För dig som vill ta din gymträning till nästa nivå. Du behöver ha tillgång till fria vikter som skivstång och hantlar för att göra programmen. Programmen har både tung styrka och mycket flås, lite crossfit-inspirerat, och passar speciellt bra för dig som vill bli fastare i kroppen med mera muskler och mindre fett. Rätt så korta program som ska höja pulsen rejält.

Tycker det är ett toppenbra upplägg med både styrka och flås. Det är funktionellt, kort och intensivt, det gillar jag.

Träningspaket för gravida

Träningspaketet alla gravida behöver för att träna smart och säkert. Jag gjorde upp programmen när jag var gravid med Arthur och kompletterade med en del för tredje trimestern när jag var gravid med Greta. Fotade de sista övningarna några dagar innan jag födde, så dessa program går verkligen att träna hela vägen under graviditeten. Program för både gym och hemma. Fått riktigt bra feedback av dessa program!

träningsprogram för gravida

Hejdå Ryggont

Träningspaket för dig som lider av ryggont. 10-15 minuter om dagen, 5 dagar i veckan under sex veckors tid – det är all träning du behöver göra för att minska eller slippa ryggvärken. Du startar med enkla övningar som blir mera utmanande varje vecka. Fokus ligger på att öka rörlighet i rygg och höft och stärka coremusklerna. Målet är att du ska kunna röra dig utan smärta så vartefter programmet blir svårare blir det mera koordination och smidighet i övningarna.

Utöver dessa större träningspaket som man tränar med en längre tid så hittar man också enskilda träningsprogram hos mig. Ett av de mest sålda och som jag själv gillar mycket är programmet Skadefri och stark.

Workshop i hemmaträning för smågrupper

Ett roligt koncept jag tagit fram: en helkväll för smågrupper hemma hos mig i Jakobstad. En workshop med visst tema (t.ex. hemmaträning) som följs av träningspass, bastubad + dopp och något gott att äta. Jag har bara haft en grupp här, och de älskade det och överöste mig med beröm, men det verkar vara svårt att få ihop grupper. Men en idé kanske för möhippan eller när kompisgänget vill göra något extra kul? Man får bastuhuset för sig själv efter workshopen.

Så rolig, lärorik och inspirerande workshop och träning! Och kronan på verket var förstås bastubad i den fina strandbastun! Rekommenderar VARMT att ta med tjejgänget/familjen/jobbarkompisarna eller grannen på en workshop!

Nybörjarkurs i hemmaträning

Det jag håller på jobbar med just nu är en nybörjarkurs i hemmaträning. Den blir helt annorlunda koncept där du får materialet stegvist i olika moduler, och bör klara vissa test för att komma vidare. Det är tänkt för dig som inte tränat så mycket tidigare och vill lära dig grunden för basövningarna ordentligt. Det är mycket arbete som ligger bakom men jag försöker få det klart inom en månad!

Produkter som stärker din hållning

Du hittar inte enbart träningsprogram hos mig, utan jag säljer även produkter som stärker din hållning och förbättrar din arbetsergonomi.

Hållningsvästen Flexi

Hållningsvästen Flexi påminner dig om en bättre hållning medan du använder den. Hållningsvästen drar axlarna lätt bakåt när du har den på, vilket stärker ryggens muskler och ger dig en bättre hållning med tiden. Axlarnas baksida och skulderbladsmusklerna stärks, vilket ger en bättre hållning – även när du inte bär hållningsvästen.

hållningsväst

Ergonomisk balanssits

Denna ergonomiska balanssits är ett helt fantastiskt redskap till dig som vill få bättre arbetsergonomi i hemmakontoret. Balanssitsen kan lätt flyttas runt och kan läggas på vilken stol som helst. Balanssitsen är väldigt skön att sitta på och ger dig en fin hållning! Jag ÄLSKAR min balanssits, sitter på den just nu, sitter på den jämnt.

balanssits hemmakontor

På kommande: Barfotaskor!!

En dröm sedan länge blir äntligen verklighet. Jag har köpt in ett första lass barfotaskor som borde vara här vilken dag som helst. Barfotaskor ger tårna utrymme att breda ut sig och låter foten må bra, till skillnad från de flesta andra skor som finns på marknaden idag. Tunn sula för att fötterna ska stärkas när du använder dem, vilket också ger skön markkontakt. Och dessutom är de så fina i många härliga färger!

Vill du ha 20% rabatt på valfri produkt i min webbutik? Gör då så här:

  1. Skicka ett mail till mig på lina.bjorkskog@gmail.com och berätta vilket program eller produkt du skulle vilja se i min webbutik. Vad skulle du behöva för att kroppen skulle må bättre? Har du inget förslag så skriv vilket av mina program eller vilken produkt du helst skulle testa.
  2. Jag svarar med en rabattkod.
  3. Du kan använda rabattkoden direkt på ett köp eller spara för framtida köp (gäller även på fysiska produkter).

Tack för att du hjälper mig utveckla min verksamhet och tack till alla kunder som gör det möjligt för mig att hålla på med det jag älskar. Det är ni som gör det möjligt!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen