Kitesurfingfilmen Chapter One på Korjaamo

Kitesurfingfilmen Chapter One på Korjaamo

10.10.2016

Vi kom precis hem från en rolig och annorlunda kväll. Det var premiär av kitesurfingfilmen Chapter One på Korjaamo och Red Bull sponsrade gratis biljetter till oss kitesurfare i Helsingfors. Det var ganska häftigt att vara i en biosalong med 100 personer, där man kände över hälften av människorna. Det var bara lite svårt att känna igen alla när de inte hade våtdräkter på sig!

chapter one kitesurfing

Kitesurfing-communityn här i Finland växer varje år, och det är roligt med nya ansikten, men forfarande är det nog nästan så att alla känner alla. Man träffas ändå ganska ofta på stränderna och får nya vänner på det sättet. Whats app-grupper med vinduppdateringar har vi också, och så ordnar vi träffar ihop nu som då. Plus att många också reser tillsammans till bra kitesurfingspots.

Men tillbaka till filmen – den var riktigt bra! En riktig story och en röd tråd, plus härliga vyer och snygg filmning. Jag blev riktigt sugen på att boka en biljett nånstans så långt bort som möjligt.

chapter-one

Mitt favoritcitat från filmen kom från Sir Richard Branson, kitesurfare och någon av världens rikaste företagare med sin egen ö i Karibien. “Något av det allra viktigaste du har att ta hand om är din kropp; är din kropp i skick så funkar allt annat också bra, men behandlar du din kropp dåligt så går allt annat också sämre. Och ett av de bästa sätten för mig att ta hand om kroppen är att ha roligt ute på vattnet.” Så där fritt översatt – men jag instämmer till hundra procent. Och som plus med kitesurfingen så mår även det psykiska och själsliga bra, för det mesta!

Du kan se filmen Chapter One idag (och kanske också imorgon, beroende på tidsskillnaderna från USA). Efter det måste man betala för den. Så passa på – njut av kitesurfing i världsklass! Jag rekommenderar den även om du inte är kitesurfare. Här hittar du filmen!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Kitesurfingfilmen Chapter One på Korjaamo

  1. Såå bra! Vilken känsla det måste ha varit att se på bio med alla som älskar surf!! Själv ser jag den från ett regnigt Vietnam på ett schysst hotellrum med bra wifi – bra timing!

    1. Lina skriver:

      Det var ett härligt biogäng! Men Vietnam låter nog ännu snäppet bättre i mina öron!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen