Similar Posts

8 Comments

 1. Jag tar också hand om soffan. Skulle sprungit midnatssloppet i göteborg i lördags men vaknade upp med halsont och superförkyld. Va riktigt besviken för jag var så taggad och sugen på just det loppet. Men de kommer fler tillfällen så ingen ide att hänga läpp ;) tack för den absolut bästa träningsbloggen. Du inspirerar mig varje dag :)

  1. Äsch vad tråkigt, sånt är verkligen synd då man väntat på nåt så speciellt. Men som du sa, det ordnas ju flera år också! Krya på dig och tack, vad roligt att du gillar min blogg! :)

 2. När jag blir sjuk brukar jag numera göra nån kryddig och stark soppa med en massa vitlök, chili och andra heta kryddor jag hittar hemma. Det brukar rensa ut rätt bra, känns det som i alla fall. :)

  Jag gillar din blogg och du verkar ha en vettig syn på träning och hälsa.
  Men jag kan tycka att man kan träna för att gå ner i vikt, bara det inte är den ENDA anledningen till att man tränar. Alltså så att man inte slutar när bara för att man har nått sin målvikt. Träning och motion ska man göra för att man mår bra av det och att kroppen gillar det.

  1. Vad roligt att du gillar bloggen, och tack för kryddtipsen! 

   Dessa frågor om träning och viktnedgång är svåra för mig att besvara, när jag aldrig själv tränat av den orsaken, men som jag också skrev så tränar vi väl alla nog också i någon mån också för utseendets skull.. Och det tycker jag också är okej, bara man inte låter det gå för långt! Så kanske vi har ganska samma åsikt ändå, jag var bara lite dålig på att uttrycka mig i texten.. ;)

   1. Det är inte helt lätt alla gånger att uttrycka sig så andra förstår hur man tänker och menar. Du har nog rätt, vi har nog rätt lika åsikter trots allt, vi bara uttrycker det på olika sätt. :)
    Det är ju inte alltid man går ner i vikt av utseendeskäl utan många gånger är det ju av hälsoskäl. Sen att man blir “snygg” på köpet gör ju inte direkt något. :)

    Krya på dig!

    1. Precis, så är det. Det är inte alltid lätt att uttrycka sig tillräckligt tydligt, men precis, det gör ju inget att man blir “snyggare på köpet”! Tack, och ha det bra du med! :)

 3. Hälsningar från en som äntligen köpte dedär träningsgummibanden (vadenuheter) efter att jag hittade din blogg, så din inspiration fungerar nog!
  Jag har surfat på många hälso/träningsbloggar, men måste säga att din syn på hälsa och träning är den vettigaste mest balanserade jag hittat (måste bero på det österbottniska förnuftet!).
  Fast i och för sig måste jag säga att vikten spelar en viss roll för mig just nu, då jag konstaterades ha graviditetsdiabetes då jag väntade min yngsta kille, det blev en inte så liten väckarklocka för mig. Jag vill vara fri från folksjukdomarna så länge jag bara kan!

  1. Haha, härligt, vad fint att du fick inspiration! Jo med det österbottniska förnuftet kommer man väl långt.. ;)
   Det är klart att vikten spelar roll, och speciellt vid såna omständigheter. Men det låter bra att du satsar på och tänker på hälsan! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *