stark

Similar Posts

47 Comments

 1. Jag skulle välja iForm då jag tycker den är bra. Stark låter intressant men jag är mer nybörjarmotionär än presterande.

  God Jul och tack för en kul julkalender!

 2. Om jag vinner så skulle jag gärna t ” i form” Har prenumerat på den innan. En tidning som innehåller allt som hälsa,kost,motion mm…en mycket läsvärd tidning med många träningstips!

 3. Jag skulle vilja vinna iForm för att den tidningen ger så bra information om både träning, hälsa o kost.

 4. Stark skulle jag vilja vinna! Jag älskar styrketräning och försöker hitta tillbaka till min form efter graviditeten, då tror jag att denna tidning kan ge goda råd, pepp och inspiration!

 5. Jag skulle välja Iform. Efter en tuff höst på många plan har jag börjat inse hur viktigt ordet balans är och balans på alla plan i livet blir ett motto för det stundande nya året. Jag tror att Iform skulle vara en passande inspiration för att nå mitt mål.

 6. Jag skulle vilja vinna Iform eftersom tidningen är som en godispåse fylld med en härlig blandning av tips på träning, träningsprylar och kost.

 7. Stark, för inspiration åt mig själv och min träning men även som stöd i mitt arbete som fysioterapeut.

 8. Hej!
  Jag skulle vilja vinna Runners till min kollega som är så duktig och har sprungit Maraton – och hon ska springa fler! Jag är fascinerad, för det var inte länge sedan hon började träna över huvud taget.

 9. Hej! Vore såå glad om just jag fick vinna tidningen Runners World. En tidning som ger så många bra tips för oss som gillar att springa. Vänder sig till såväl elit som motionär. De ger även bra tips på styrke övningar vid löpträning. Som absolut behövs för att “hålla”. Har hittills bara tagit 2 gratis nummer, då och då. Skulle bli en glad vinnare som skulle läsa sönder tidningen. Hoppas…../Karin

 10. Att träna är en stor del av livet.
  En glädje jag kommit att ta för givet.

  Endorfiner som fyller hela kroppen.
  Tankar som lugnas i huvudknoppen.

  I år är mitt mål någonting speciellt:
  bli bättre på allt – att träna funktionellt.

  För att lyckas krävs det en lyckospark,
  och som bonus en prenumeration på …..

 11. I år deltog jag i Lidingöloppet 15 km, tränade ihärdigt tre ggr/vecka hela sommaren, Nu skulle jag behöva en nytändning för att komma igång igen och ge mig själv ett nytt lopp i 50-årspresent, därför skulle Runners sitta fint.

 12. Jag skulle vilja vinna tidningen Stark, eftersom jag vill utvecklas i min styrketräning och vill få inspiration och tips om hur man når sina mål!

 13. Stark, eftersom den är ny för mig och jag verkligen skulle vilja bli bättre på funktionell träning.

 14. Runners , för jag vill få tips och råd hur jag skall träna inför årets halvmarathon. Du har verkligen en mångsidig blogg, allt från kost, träning och som i detta inlägg om tips på tidningar som kan inspirera.

 15. Efter en extremt seg flunssa med feber, som e inne på 3,5 veckan så skulle de vara trevligt att läsa IFORM för att få inspiration på både mat och lättare träning 2016.

 16. Hej! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann en prenumeration på runners. Jag älskar att springa men just nu känner jag att det är lite motigt att hitta motivationen till att ge mig ut i ur och skur. En tidning skulle säkert hjälpa i mörkret :)

 17. Stark – eftersom det är en helt ny tidning för mej och tror att det motsvarar bäst mitt intresseområde inom träning!

 18. Runners – den milda vintern gör att det inte finns någon anledning till att inte ge sig ut på en tur, behöver peppning, inspiration och tips, sen att jag får härlig läsning till morgonkaffet är grymt trevligt

 19. Jag skulle gärna vilja vinna Iform.
  Kan vara bra att få lite pepp och motivation efter att jag har fått vårt första barn (i april) :)

 20. Runners – jag tycker väldigt bra om tidningen där jag alltid hittar både inspiration och nyttiga tips. Jag köper den rätt ofta så det skulle vara skoj att få den som prenumeration!

 21. Topp hälsa skulle jag vilja vinna, då får man motivation på posten, super tidining att ha liggandes framme!:)
  Ha en kanon jul och nyår!

 22. Jag vill vinna i FORM för att i den finns lite om allt. Just “det lilla” gillar jag, nämligen att artiklarna sällan är så långa och därför kan läsas lite här och där utan större ansträngning eller koncentration.

 23. Japp, nu är det dags att ta tag i det där med hälsan…
  Jag vill må bättre, bli gladare, bli en ännu bättre mamma, sluta snarka ( skriver inte gå ned i vikt för det anser jag bara vara en bonus med träning) så 2016 skall bli mitt träningsår!
  Tänker därför att Iform vore den perfekta tidningen dör mig som står på randen av mitt nya liv! :)

 24. Jag önskar tidigninen Runners, eftersom jag sitter fast i gamla vanor när det kommer till löpningen och skulle behöva en nystart med ny inspiration. Siktar på att komma i form för att springa marathon i sommar och behöver all extra pepp jag kan få! :)

 25. Stark skulle jag vilja vinna, för den har jag aldrig läst och jag behöver utmana mig själv just inom styrketräningen.

 26. Först passar jag på och Tackar jag för en bra blogg!
  Tidningen Runners skulle jag gärna läsa eftersom jag kommit igång med min egen löpning och redan prenumererar på IForm.

 27. Om jag vinner vill jag ha tidningen STARK. Låter som en bra tidning för mig, dessutom är jag inte bekant med den. Behöver en ny push i rätt rikting…
  Nu håller jag tummarna!!! :D
  /Kitty

 28. Stark for å bli enda mer inspirert for styrketrening og få mange gode tips og råd på veien -og fordi jeg tror det ikke finnes et tilsvarende blad på norsk.

 29. Runners – för att jag vill hitta modet att anmäla mig till Helsinki city Run halvmaraton en gång till. Vill ju helst slå fjolårstiden (mitt fösta lopp) och det tror jag att Runners skulle hjälpa mig med :)

 30. Hej Lina!
  TACK för en fin blogg.
  Jag kikar in nu som då på din blogg. Skulle välja tidningen Stark, sku behöva mycket inspiration just nu, har varit så låg den senaste tiden.

 31. Denna höst har jag både jobbat och studerat hårt,
  så att få tiden att räcka till träning har varit ytterst svårt.
  Det är ju aldrig fel att vara lite snyggare naken,
  flitigt läsande av detta ger kanske även mer krut under baken?
  För visst är det skönt när trikåerna sitter tajt
  och när medlöparna tvingas sprurta och enbart av beundran skriker ”Alright!”.
  Därför önskar jag mig denna tidning av fina Lina,
  för varje gång jag vänder blad –
  kommer jag att kunna hitta något som gör mig så pass glad.
  Ty Runners World är något jag gladeligen vill läsa.
  Och den här gången kommer jag inte bli ledsen när den tar slut.
  För om man får på detta prenumerera,
  vet man ju att det minsann kommer mera!

 32. Hej! Vilken spännande tävling :) jag skulle vilja ha tidningen Stark. Den är helt okänd för mig men namnet gör mig ganska säker på att jag skulle gilla den. Gillar hur du beskriver den, att fokuset ligger på prestation istället för välsvarvade rumpor. Visst är det senare trevligt, men jag känner att allt för stort fokus läggs och har lagts på den delen i mitt liv. Så lite fräscha tankar och idéer vore välkommet! God jul! :)

 33. Runner’s eftersom jag älskar löpning och tycker tidningen har en bra mix av innehåll! Jag tycker om att läsa tidningar, men är dålig på att unna mig att köpa någon, därför skulle detta erbjudande vara perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *