Mättande morgonmål

Mättande morgonmål

16.07.2012

Mättande morgomål

Här i Danmark har vi precis stigit upp och ätit ett mättande morgonmål för att orka hela dagen. När vi kitesurfar hela dagen är det viktigt att äta ordentligt på morgonen, eftersom vi inte äter någom ordentlig mat på hela dagen när vi ät ute på vattnet. Efter morgonmålet far vi ut och åker, har små pauser förstås under dagen med någon liten matsäck med att knapra på, och äter ordentlig mat först på kvällen när vi kommer tillbaka. Dagens frukost som håller mig mätt länge bestod av äggröra av tre ägg, en smörgås med ost och gurka, fet yoghurt med jordbuggar och ett stort glas mjölk.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen