Ingen mening

Ingen mening

15.04.2020

Jag kan inte tro att det finns en mening med allt. Sjukdomar, olyckor, missöden – ibland bara korsar de vår väg. Inte på grund av något vi orsakat eller förtjänat. Inte på grund av någon uttänkt plan. Det bara händer.

Cancer är en vidrig sjukdom och det gör så ont att titta på, med känslan att inte kunna göra något. Ingen människa ska behöva gå genom detta. Maktlösheten. Hoppet som under åren kommit och gått men som nu har försvunnit. Oro, väntan, och så många varför.

För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa. Det var ett bibelord som prästen lyfte fram på Arthur och Gretas kusins begravning för ett och ett halvt år sedan och det har gjort det lite lättare att andas, både då och nu.

Nej, jag tror inte det finns en mening med så här fula sjukdomar. Men tron att detta inte är slutet utan en början på något nytt ger tröst.

Ni märker mina tankar går djupare än vanligt och det speglar sig också i bloggen. Snart ska jag traska iväg på en vandringsled i gott sällskap och då brukar tankarna klarna och moset i huvudet bli lättare att hantera.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen