Jobbdag med bekymmer och finslipande

Jobbdag med bekymmer och finslipande

11.10.2018

Jag sitter och jobbar på café i stan med en god lunch i magen. Har fört Arthur till min mamma och fick en dag för mig själv. Jag tycker detta är den bästa kombinationen av jobb och hemmamammaliv. En dag i veckan koncentrerar jag mig på min blogg och min webbutik, räkningar, deklarationer, mail och sånt som behöver göras. En dag i veckan är väldigt lite när det finns mycket att göra, men de dagarna jag jobbar har jag full fokus och får mycket gjort.

bloggcafe

bloggcafe

Just nu är mitt största bekymmer programmen som skickas ut automatiskt vid beställningar i min butik. Eller det som borde funka automatiskt. Det har krånglat lite på senare tid så en del av kunderna får inte träningsprogrammen skickade till sig. Jag vet inte vad det beror på men försöker reda ut det. Om det skulle hända att du inte får ditt program direkt efter din beställning, kolla först din skräppost. Om du fortfarande inte hittar mailet med träningsfilerna ska du direkt skicka ett mail till mig på lina.bjorkskog@gmail.com så skickar jag dig dina program på direkten.

Men jag hoppas såklart att vi får det att funka utan problem snart igen!

Vilken tror ni förresten är mitt mest nedladdade träningsprogram? Jo, det är Kickstart Hemmaträning (Heavy versionen), där man får tips på effektiva hemmaträningsprogram utan redskap. Gym Edition-programmen ligger på andraplats. Jag borde följa upp med en svårare fortsättningsversion på de programmen, det ligger på min to-do lista. Men först ut är att få klart Hejdå Ryggont-programmen jag finslipar som bäst. (Reklam för egna produkter.)

Ha en fin fortsättning på torsdagen! 

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen