mirakeljuice kostfällor

Similar Posts

5 Comments

  1. Just nu äter jag LCNF, där N står för normal. Helt och hållet på grund av gravidititetsdiabetes. Och det är då alltså inte enligt någon koststandard utan helt i jämförelse med hur jag äter vanligtvis. Samtidigt misstänker jag att det slinker ner lite mera fibrer och protein än normalt också. Motion just nu: Ynkligt. Nån enstaka promenad i veckan, tyvärr…

  2. Jag äter inte enligt någon viss diet, men jag försöker äta lagom mängd och så lite mjöl och socker som möjligt. Har märkt att tex. bröd gör min mage väldigt orolig. Min träning består av olika intervall träningar, body burn, HIIT och promenader, och löpning sommartid. Sen jag började med intervall-träning har min kondition ökat märkbart.

  3. Precis som Sanna äter jag inte heller enligt någon strikt diet, men försöker att äta regelbundet (4-5 gånger per dag) och att i varje måltid få i mej protein, fett och lite kolhydrater. Intaget av vete, mjölkprodukter och rött kött försöker jag hålla lågt, dels på grund av att min mage blir orolig och dels för ekologiska skäl.

    Jag tränar 5-7 gånger i veckan, allt från tung styrketräning med till exempel knäböj, marklyft och bänkpress till intervallträningar så som GRIT timmar och spinning. Också någon promenad här och då försöker jag klämma in när vädret är fint.

    Fin blogg du har, kul att läsa och vilken härlig resa du verkar ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *