Similar Posts

6 Comments

 1. Du är inte ensam om såna tankar. Jag går också nästan varje vecka och tänker på hur skönt det skulle va att va utan glasögon och kontaktlinser. Det som hittills har hindrat mig från att göra operationen är den stora kostnaden. Men en dag skall jag verkligen göra det, för det blir ju dyrt i längden att köpa glasögon, linser och vätska också.

  1. Ja det stämmer! Ja ska också spara ihop till en operation i nåt skede. Det är ju en utgift med en operation men linser är ju också dyra!

 2. Jag opererade ögonen för 1 år sen jag hade väldigt dålig syn +brytningsfel, +6,5 å + 8 på andra. Å ja säger no bara, inget att fundera på bästa jag gjort hittills. Så skönt att kunna se direkt man öppnar ögonen på morgonen! Såå värt va de kosta :)

  1. Oj va dålig syn du hade, måste vara härligt att nu se bra hela tiden! Det blir nog säkert en operation ännu i nåt skede, alla är så otroligt positiva som gjort en! :)

 3. Glasögon ger karaktär åt utseendet om man tycker sånt är viktigt. Själv har jag haft funderingar om operation, men inte vågat. det finns simglasögon för olika grader av närsynthet. Har kört med foto kromat glas som mörknar i ljus funkar bra vid skidåkning mm. Sen finns det en fördel de ger ett visst skydd. Har fått en och annan smäll av insekter när jag kört Mc.
  Det finns för och nackdelar vad du än gör hoppas jag det blir bra

  1. Jo för- och nackdelar finns det med allt. Men använder aldrig glasögon så det skulle vara skönt att slippa linserna. Vi ska se hur det går :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *