Similar Posts

4 Comments

 1. Bra inlägg! Jag hade ett långt uppehåll från träningen 2015 (typ 8 månader kanske) och tränade på sin höjd lite hemifrån med kroppsvikt och några simpla hemmagjorda vikter. Men usch så svag jag blev i kroppen (samt gick ner i vikt och blev lite magrare på köpet, vilket INTE är en positiv sak för min del). Jag har försökt komma igång med styrketräningen igen sen oktober men känner mig fortfarande betydligt svagare än 2013-2014 då jag var som starkast, så det är inte så jättepeppande.. -.- Men kanske motivationen kommer tillbaka ordentligt en vacker dag igen, svårt att tvinga fram sånt :)

  1. Tack ska du ha! Jag hoppas motivationen kommer fram igen! Varje gång du tränar är du ju i lite bättre form än dagen innan – det brukar jag tänka på när jag har svårt att se resultat av träningen.. ;)

 2. Intressant att veta. Jag har inte tränat med så tunga vikter på en lång tid, utan kört massor av annan träning. Nu har jag tänkt försöka på att träna på ett annat vis än de senaste 2-3 åren, så få se vad det ger för resultat. Förstås behåller jag ju nog delar av mitt gamla tränings jag.

  Ser framemot en ny video! Dendär “pistol-benövningen” du gör på sista bilden skulle jag aldrig klara fristående. Brukar göra den ibland i junglesport, men mina knän gillar den inte riktigt…
  /Kitty

  1. Det är alltid bra att variera träningen, och spännande att se hur olika träningar ger för resultat!
   Det stämmer att pistols belastar knäet väldigt mycket, så man får vara lite försiktig med den! Videon är på kommande :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *