Soligt i Rethymnon

Soligt i Rethymnon

06.05.2014

Hej från Kreta! Här är varmt och soligt och sommar. Jag njuter! Vi bor i Rethymnon på norra sidan av ön. Visst är det riktigt turistigt här, men det är rätt så trevligt det också på sitt vis med alla restauranger och affärer. Vädret igår på eftermiddagen var lite halvmulet och regnigt, men då piggade vi upp med volleyboll och löpning och utomusträning. Idag var det riktigt bra väder så vi har mest hängt på stranden med volleybollen och solat och simmat, både i poolen och i havet. Och på eftermiddagen spelade vi tennis och sprang snabba roliga rusher på stranden när solen gick ner. Och så har vi förstås ätit massor av grekisk mat. Gyros, pita och tsatsiki står snart ut genom öronen på mig, men det är ju så gott!

Däremellan har vi också lekt en hel del med GoPro-kameran, och bland annat fotat undervattensbilder och sportbilder. Här kommer några bilder från idag och igår.

Kreta

Kreta löpning

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Kreta tennis

tennis kreta

Det går alltså ingen nöd på mig här, och jag tror inte att det blir något problem att njuta resten av veckan heller!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen