Lär dig kitesurfing

Similar Posts

10 Comments

  1. Hej! Vilken härlig och inspirerande blogg du har! Har funderat ett tag på att testa kitesurfing, det verkar vara väldigt roligt. Vet du vart i Finland man skall söka sig för att få en bra kurs?
    Hälsningar Jenny

  2. Hej Jenny! Tack ska du har, det är roligt att höra! Sorry för sent svar, jag måste kolla runt lite för jag kom inte ihåg de olika kurserna utantill.. Men iaf har http://www.finkite.com/ kurser nu på sommaren i Hangö och Björneborg. Om du bor i Hfors är det bäst att börja i Hangö, och senare när man blir van går det bra att fortsätta på mindre stränder i Hfors-områder. Men Hangö är alltid bäst.. :) Men du ska absolut testa kitesurfing, det är precis så roligt som det ser ut.. :) Hälsa gärna från mig sen om du går på kurs, jag känner Valtteri som drar kurserna på Finkite :)

  3. Lina Björkskog Tack för svaret, de kom precis passligt! Jag tänker definitivt prova på, men vet inte när. Kan hända att jag måste spara ihop lite pengar :) Sen ska ja hälsa från dig! Tack igen för svaret och ha en skön fortsättning på sommaren :)

  4. Jenny Friman Det kan hända att det passar ännu bättre att gå kursen senare också eftersom de verkade ha ganska fullt upp nu på sommaren. Jag vet att Valtteri är borta från oktober till december, men sen på vintern går det ju också hur bra som helst att gå kurs, då är det ännu lättare att lära sig.. :) Tack ska du ha, och tack detsamma! :)

  5. Tack Lina! Väldigt intressant och inspirerande blogg! Och det stämmer vilken härlig sport!!! Och när man har lärt sig att styra draken är det säkert super härligt att åka på brädan!!!!Rekomenderar alla att prova det!!!Jag bor i Växjö och undrar om du vet om det finns några spots eller kite aktiviteteri närheten..eller är det bara Malmö och västkusten som är närmaste ställe för mig?

  6. Tack Anna! Roligt att du också har hittat kitesurfingen, håller med dig! :) Jag bor själv i Finland så jag har Sverige inte riktigt på klart, tyvärr. Vet bara att västkusten mellan Malmö och Göteborg är super. Sen funkar också Öland riktigt bra, dit du kanske tom har ännu närmare? Sen är det nog möjligt att kitesurfa på större insjöar också, om vinden och stränderna råkar passa, men tyvärr vet jag inte hur det fungerar där nära dig. Men på vintern är det däremot säkert möjligt att kitesurfa på någon av insjöarna när det är is. Lyckat till med surfandet :)

  7. Tack för tipset! Öland är närmare där jag bor; Sen finns det Gotland med, har hittat en surfcenter där… Så ska undersöka olika möjligheter. Åker man på isen med speciell bräda eller? Tyvärr har min mamma i Ryssland blivit svårt sjuk och jag måste hjälpa henne ekonomiskt, så jag kan inte köpa utrustning just nu, och måste vänta kanske till nästa år…Men jag tänkte absolut fortsätta med kitesurfing, och under tiden ska koncentrera mig på att samla mycket information om sporten och träna, både styrka och kondition!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *