Mina topp 10 YouTube-videon

Mina topp 10 YouTube-videon

20.03.2020

Jag håller på skriver ett inlägg om något helt annat, men i något skede fastnade jag på youtube och min egen kanal där jag kollade på hur många visningar mina videon fått. Blev förvånad att hitta många riktigt gamla och dåligt filmade videon med väldigt många visningar.

För skojs skull listar jag här de 10 videon som fått flest visningar på youtube. Vissa är såna som jag själv gillar mycket medan vissa är från 2012 och är som sagt riktigt dåligt filmade, men det bjuder jag på!

Video 1: Tips på bra ryggövningar hemma

Den video som har mest visningar ligger på 51 000 views och visar mina favoritryggövningar som jag filmat på Tölö idrottshall när jag var nygravid med Arthur. Minns att jag fick kommentar på att jag inte kan ligga på mage som gravid, som om personen skulle vetat bättre än mig själv vad jag kunde göra. Runt om mig var massor av folk, så det kändes lite konstigt att filma. Fortfarande många av övningarna är favoriter idag.

Video 2: Rumpövningar med pilatesboll

Shiit, hur har denna video fått närapå 30 000 visningar?! Det är en av de allra första videon jag filmat vilket syns på den pinsamma kvaliteten. Haha. Pratar gör jag tydligen, något jag inte gärna gör när jag filmar. Jag filmade den i gymmet på vår alldeles första studielägenhet i Vallgård i Helsingfors.

Video 3: Kitesurfing i Tarifa

Video nr 3 har 25 000 views och är en av mina favoriter. 2015 körde vi med bil ner till Spanien och bodde i Tarifa i två månader, där vi jobbade på distans och kitesurfade. Videon gjorde vi efteråt för att minnas all fin kitesurf! Vi har filmat varandra när vi åker, jag och Jonathan. Bästa resan. Älskar videon.

Video 4: Smart rörlighetsträning efter löpningen

Video nr 4 har 20 000 visningar och den har jag filmat en sommardag i gräset utanför vår sista lägenhet vi hade på Drumsö. Jag hade varit ut och springa innan och avslutade med att filma detta pass. Härlig dag och jag blir ännu glad av att se på videon i efterhand. Övningarna är såna jag gärna gör idag också.

Video 5: Tabata-träning hemma

Haha, ännu en fint filmad video från 2013! Filmar den i vår lägenhet i Drumsö och förutom att den är filmad så man inte ser hela övningen och tekniken inte är den bästa så hör man inte vad jag säger. Fast skulle man följa mina råd skulle man väl antagligen få till ett helt okej tabata-pass ändå.

Video 6: Crossfit coreträning

Så pinsamt att 14 000 människor sett denna video! Kvaliteten är skrattretande och videovinkeln likaså. Annars bra övningar om man bortser från tekniken i rygglyftet då jag ser ut som ett flygplan i panik som gör allt för att inte störta. Minns att jag gjorde de här övningarna fem varv efter varandra, det blev bra pass för magen. Vet dock inte vad det har med crossfit att göra?!

Video 7: Bålträning hemma nivå 1

2015 i Tarifa filmade jag en serie magövningar i olika nivåer, och den lättaste nivån har fått 12 000 visningar. Minns att det var svårt att filma eftersom det blåste så mycket! Helt okej backdrop må jag säga…

Video 8: Övningar för hopparknä

I denna video har jag tagit fram några bra övningar för hopparknä och den har fått 11 000 views. Den är filmad i Crossfit Lauttasaari och övningarna kan vara riktigt bra för den med hopparknä, även om man självklart får testa sig fram vilka övningar som funkar och inte förvärrar symptomen.

Video 9: dynamisk rörlighet med käpp

En uppvärmning med käpp som fått 10 000 visningar och som jag själv använt mycket av till mina kunder.

Video 10: magträning med viktskiva

2015 tränade jag en månad vid Crossfit Jeppis och denna video är filmad där, när jag avslutade ett pass med lite magträning. Den har över 8000 visningar. Bra magträning, testa gärna 3 varv igenom!

Min egna favoritvideo

Den som inte fått mest visningar men som är min egen favoritvideo är den jag filmat med Arthur när han var liten. Ni kanske känner igen min headerbild som är fotad på samma gång (dags att byta ut den snart kanske). Vi har filmat den nere på bryggan och det var en så mysig stund tillsammans – förutom att jag var livrädd att han skulle vända på sig och trilla i sjön (!), han hade inte börjat svänga sig här ännu. Han spyr i något skede i videon medan jag håller på tränar. Så söööt.

Jag har alltid tyckt om att filma övningar när det kommer till träning eftersom det är så mycket lättare att fatta. Tycker om att göra videon och skulle vilja göra mera. De övningar med bättre kvalitet har jag filmat med kameran och klippt ihop i ett program på datorn. Något som tar enormt mycket tid! Nu filmar jag främst för instagram och då blir det sämre kvalitet med telefonen.

Men mera videon lär det bli i fortsättningen, på ett sätt eller annat! Vill du se mera träning från mig så följ mig gärna på instagram @linasworkout och på youtube @Linas Träningsblogg.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Mina topp 10 YouTube-videon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen