brunnsparken

Similar Posts

6 Comments

 1. Jag brukar ha mellan 1-2 hela vilodagar per vecka. Dock brukar en del av de resterande dagarna bestå av lättare träning, plus att jag försöker variera min träning från dag till dag. Emellertid promenerar jag någon timme nästan varje dag. Blir så, eftersom jag jobbar som au pair och måste hämta barnen. ^^
  För övrigt var det en väldigt fin bild!

  1. Det låter i mina öronen i alla fall som ett riktigt bra upplägg. Att promenera funkar säkert bra som lugn träning på en vilodag!
   Tack, ibland överträffar Lumian sig själv.. ;)

  1. Härligt att du kommit igång med träningen! Om man precis har kommit igång kan det löna sig att ha några flera vilodagar, exempelvis tre, bara för att du inte ska tröttna för snabbt på träningen. Men om du inte har några problem med att träna oftare skulle jag säga att det optimala vore 2 vilodagar i veckan.

 2. Härligt sund syn, håller fulkomligt med det du säger! :)
  Ibladn känner jag att fålk är så inriktade på det “nyttiga” att det nästan går till överdrift. Man ska kunna ha vilodagar och äta det man vill mellan varven utan att känna sig dålig. Sist och slutligen lever man ju bara en gång och det livet är väl till för att njutas…
  om man njuter av en kak bit eller myskväll i soffan mellan varven så tycker jag absolut att man ska unna sig det också :) Den gyllene medelvägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *