Nå dina träningsmål i sommar!

Nå dina träningsmål i sommar!

06.07.2015

Hur går träningen för dig just nu i sommarvärmen? Flyter allt på som planerat eller skulle du behöva lite hjälp på traven?

Kanske nya träningsprogram som är skräddarsydda för just dig skulle vara något? Högintensiva träningsprogram till ute-, hemma-, eller gymträningen med de redskap du har att tillgå, och tips på hur du ska lägga upp träningen för att få de resultat du är ute efter – hur låter det? Kanske kosttips för hur du ska nå dina mål och en feedback på en kostdagbok? Regelbunden pepp, coaching och ifyllning av en träningsdagbok för att motivationen ska hållas kvar? Plussa ännu på träningstest och uppföljning för att hålla reda på framstegen du gör, och du har allt du behöver!

pt online

Priser nu från 711 kr / 75 €

 

Om du känner att det skulle kunna vara något för dig så tycker jag absolut att du ska kolla in min personliga träning online. Du kan välja mellan fyra olika program i olika omfattning, beroende på vad just du behöver. Just nu med ett riktigt bra erbjudande dessutom!

Semesterspecial: -10 % på PT-online

Det här är för dig som vill ha en extra puff åt rätt håll och motivation för att träna, komma i form, eller för att nå dina träningsmål.

Just nu får du 10 % rabatt på alla PT-online-paket med koden SOMMARTRÄNING!

(Gäller endast nya kunder, och endast för ett köp/person).

Läs mer och beställ!

Recensioner av PT-online

Här är några recensioner från kunder som testat min PT-online.

Tusen tack för att du har hjälpt mig närmare mitt mål här i livet. Det har varit till en stor hjälp och du är otroligt duktig i det du gör! Tack!

//Julia – PT Basic

Jag är mycket nöjd med träningsprogrammen du satt ihop och kontakten med dig har funkat bra. Jag kommer säkert att återkomma till dig i framtiden.

//Sara – PT Extended

Jag gillade den personliga kontakten. Du fick mig att känns det som att jag var din enda kund som du verkligen hade tid med och att du verkligen engagerade dig för att jag skulle nå mina mål.

//Lena – PT Extended 2.0

Jag tycker det var bra att du kunde skräddarsy träningsprogram just för mig och mina behov samt också ändra när det var övningar som inte passade mig o.s.v. Du svarade snabbt på mail och fanns till hands även långt efter det att jag fått mina träningsprogram och feedback på min kost. Det var något jag inte trodde jag skulle få – mycket positivt!

//Ulrika – PT Basic 2.0

För att använda rabattkoden klickar du in dig in på valfritt program via länken nedan, och fyller i rabattkoden “sommarträning” i kassan innan betalning.

Har du frågor om PT-online kan du skicka iväg ett mail till mig på lina.bjorkskog@gmail.com. Det är mitt jobb att hjälpa dig nå dina mål och jag gör det mera än gärna!

Läs mer och beställ!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen