Sportiga julklappstips – del 1

Sportiga julklappstips – del 1

11.12.2014

Jag har ännu inte köpt några julklappar alls i år, men jag hörde att julklappsbeställandet från nätet går som allra hetast runt den 13:e december, vilket är i övermorgon. Vissa webbutiker har ju en veckas leveranstider, så därför är det snart dags att beställa om du gör det från nätet. Om du inte redan bestämt dig vad du ska köpa, så tänkte jag hjälpa lite på traven! Här kommer några riktigt härliga julklappstips som passar den sportiga mottagaren.

Här kommer sportiga julklappstips del 1, vilket är den där litet dyrare klappen som du vill satsa lite extra på. Priserna för dessa julklappar är runt 60-100 €. Del 2 dyker upp imorgon, och det är billigare julklappar på under 50 €. 

Julklappstips till sportnörden

1. Träningsarmband

träningsarmband (1)

Eftersom träningsarmbandet är årets officiella julklapp så måste det nog stå med en gång ännu på min lista. Här hittar du ett stort urval träningsarmband. Vill du ha mera info om olika träningsarmband hittar du det här på min blogg.

2. Jurlique julpaket

jurlique julpaket

Jurlique julpaket är en gåva som passar de flesta, med naturliga produkter som är snälla mot hyn. Ansiktsoljan (i mitten av bilden) är min egen favorit för tillfället, vilken passar perfekt till den som tränar och duschar ofta. Här hittar du återförsäljare var du kan du köpa julpaketet. Du kan välja mellan julpaket med olika innehåll som passar en viss hy, med priser allt från ca 50 € uppåt.

3. Gymkort

gymkort

Ge bort ett gymkort om du tror det kommer att användas på ett bättre sätt än på bilden.. ;)

Exempelvis mitt gym CrossFit Lauttasaari har ett julklappserbjudande på onramp-kursen som startar i januari – 400 € för 2 personer (norm 500 €). Många andra gym har också julklappserbjudanden, så håll ögonen öppna!

4. PT-träning

PT träning

Så här såg fjolårets presentkort ut

Eller varför inte köpa PT-träning i julklapp? Av mig kan man köpa presentkort till både PT-träning i Helsingfors och till PT-online. Om du uppger koden “julklapp2014” så får du just nu 10 % rabatt på alla mina träningspaket fram till den 24:e december. Gäller både PT-online och PT i Helsingfors.

5. Lyxigt underställ

kari traa underställ

Ett extra lyxigt underställ blir en trevlig julklapp för den som vill hålla sig varm och snygg i vinter. Exempelvis ett snyggt set från Kari Traa, som har många fina varianter i olika prisklasser.

6. Träningsväska

haglöfs väska

En träningsväska behövs alltid, och varför inte uppdatera med en fräschare träningsväska i vinter? Exempelvis denna supersnygga från Haglöfs som finns i blått och rosa.

7. Pulsklocka

Suunto M2

Suunto M2 är en bra och billig pulsklocka.

Pulsklocka har alltid varit en populär julklapp som alltid är rolig att få. Exempelvis denna från Suunto passar bra om man vill ha en basic variant, men sen finns det också dyrare och mera avancerade alternativ för den kräsne.

8. TRX

trx julklappstips

TRX suspension trainer är det bästa träningsredskapet enligt mig för den som vill träna hemma. Exempelvis här hittar du en bra och billig TRX.

9. Skidhjälm / goggles

skidgoggles

Skid/snowboardhjälm eller goggles är alltid en uppskattad present på julen när  man väntar på snön och skidsäsongen. Exempelvis här hittar du flera alternativ.

10. Skön tröja

tröjor julklapp

Det kan vara svårt att köpa kläder om man inte vet vilken storlek man ska ta, men en skön och mysig tröja eller hoodie passar oftast mottagaren. Exempelvis här hittar du många snygga tröjor att välja mellan.

Till produkterna i finska webshopar: 

Rabattkod du kan använda om du shoppar på Ellos.fi eller Ellos.se: 309709

Rabattkoden ger 30% Rabatt på dyraste varan. Gäller vid nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos. Gäller till 31.12.

Lycka till i julklappsshoppandet!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen