hikkaduwa surfing

Similar Posts

6 Comments

  1. Jag förstår dig precis! Är själv gravid i vecka 36 och har en hat-kärlek till min mage. Tycker det är lite mysigt samtidigt som den är i vägen när man ska försöka få på sig skorna. Har ändå ganska liten mage jämfört med många andra och vet inte om jag riktigt är beredd att säga hejdå till den. Men troligtvis har vi många veckor tillsammans ännu :) och träningen blir nog bara lugna promenader…

  2. Magen börjar vara i vägen här också (vecka 29). Jag älskar den, men hatar den samtidigt. Några saker jag drömmer om är att kunna ha på sig ett par normala byxor, kallrökt lax och brieost, och att få sova en hel natt utan att behöva springa på toa minst 3 gånger. Det där med sömnen lär ju inte bli bättre efter att babyn är född, men… ;)

    1. Känner igen mig! Jag drömmer också om att kunna sova en hel natt utan att vakna, på rygg eller mage. Man kan ju alltid drömma.. :)

  3. …och jag som har barnafödandet bakom mig sedan 16 år säger ALLT HAR SIN TID. Ni som skrev svar här var alla i samma båt som Lina.
    Jag saknar verkligen inte “er” tid, men minns den som mycket speciell. Ni har en så underbar uppgift att vara som en ombonad, varm och trygg hydda för en alldeles ny liten människa som snart ska födas. Känn dig utvald och välsignad <3.

  4. Pingback: Gravid i vecka 30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *