Löpning inomhus

Similar Posts

6 Comments

  1. Starkt att klara av löpning i gymmet i 35min. Jag klarar typ 5minuter innan jag känner mig understimulerad och tycker det är trist. Förstår inte hur du kan njuta av det :P
    För övrigt är fredagar och lördagar också ganska fullsatta på gymmen tycker jag. Det är då alla discobyggare är där och vill pumpa upp sig för kvällen :)

  2. älska konditionsträning och min favorit är framförallt intervaller! efter ett konditionspass är man ju härligt trött i kroppen, hjärtat och lungorna har fått arbeta och man känner sig levande! kämpa vidare!

  3. Gillar din blogg stark! Ger mig motivation vilken dag som helst i veckan! Vill bara ut och springa nu nu nu.. Men nu ligger jag istället i soffan med en genomtäppt näsa! Att jag alltid lyckas bli sjuk när man börja komma in i träningsrutinen. När jag läste ditt inlägg här över undrade jag över vad en infrabastu är??

    1. Roligt att du tycker om bloggen! Men äsch för förkylningar.. Det är så tråkigt att bli sjuk just när man är som mest peppad.. Infraröd bastu är bastu med lite lägre temperatur än vanlig bastu som sägs bränna fett, vara bar för hyn och allt möjligt annat. Borde kanske undersöka saken närmare och skriva ett blogginlägg om det? :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *