Den alltid så nödvändiga träningen

Den alltid så nödvändiga träningen

09.01.2015

Det är mycket nu! Jag har suttit hela gårdagen och hela dagen idag och jobbat från morgon till kväll. Resan kommer emot imorgon så jag skulle vilja ha klart allt innan dess. När vi for till Malta satt jag och gjorde träningsprogram ännu på flygplatsen och det kändes ju inte riktigt lyckat. Så imorgon tänkte jag fara på semester och bara göra det jag måste göra! Ännu är jag långt ifrån klar med allt, och har allt packande kvar, plus att lägenheten ser ut som en katastrofzon.

Men jag behövde träningen idag. Att sitta på en stol och stressa gör en så snurrig i huvudet. Jag hade inte tiden för det, men jag var egoistisk och tog den åt mig. Så otroligt skönt att bara släppa allt för en timme och bara fokusera på träningen! Axlarna fick jobba i olika pressar och snatch – ett riktigt jobbigt men roligt pass var det dessutom.

efter träning

Det är därför jag älskar träningen så mycket. För att det känns så bra, och för att man alltid blir lite mera fokuserad, gladare och en bättre person helt enkelt. Så kan man fortsätta stressa efteråt igen, på ett lite smartare sätt.

Nu ska jag återgå till det jag höll på med – vilket bland annat är ett förhandsinställt blogginlägg som dyker upp på måndag. Det är en riktigt spännande nyhet jag ska berätta då. Jag kommer säkert att blogga från Fuerteventura också, så får ni se lite hur vi har det. Men vi är 7 stycken kompisar som sticker iväg för vågsurfing (och kitesurfing) till Planet Surf Camp- så jag tror knappast det kan bli annat än bra. Vi hörs från Kanarieöarna!

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 thoughts on “Den alltid så nödvändiga träningen

  1. Christian skriver:

    Hej Lina! Ha det så kul på resan :)

  2. Johanna skriver:

    Hej! Jag har obalanser i kroppen (ojämna axlar + en smärtande sida där axlen, armbågen och underarmen gör ont, en orörlig bröstrygg, en stel ländrygg, ojämna höfter och en stenhård triggerpoint bak på ena höften som varit där i flera år, stela vader.) Vad rekommendeear du att jag gör? Och vem bör jag kontakta för att få bot med mina problem, dvs en fysioterapeut eller en kiropraktor? Vad kan jag förvänta mig att de kan erbjuda mig? Tacksam om ett

  3. Lina skriver:

    Hej! Kort sagt kan man säga att träna rörlighet där du är orörlig, och träna upp det som gör ont eftersom överbelastningssmärta ofta beror på försvagade muskler. Men en fysioterapeut låter nog som en bra idé så du får konkreta råd på vad du bör göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen