Spinning efter lång paus

Spinning efter lång paus

21.09.2011

Nu e vi hemma igen! Jag började dagen med att komma en timme för tidigt till jobbet, haha. Hade tydligen problem med att ställa om tiden efter Sverigebesöket… Ikväll har jag spinnat! Det var riktigt roligt efter en lång paus, var på spinning senast i våras nån gång tror jag.. Ikväll var det en ny ledare som gav oss ett rejält intervallpass! Gillar spinning när tempot växlar hela tiden. Spinning blir alltså en form av intervallträning, vilket är jättebra konditionsträning. I slutet av passet, under sista uppförsbacken, pressade jag på riktigt ordentligt, tror att jag var nära min maxpuls! Tyvärr hade jag ingen pulsklocka på mig, så kunde inte kolla pulsen efteråt.

Spinning

Spinning

Efter passet satt jag en stund i den infraröda bastun, och stack sen in för att säga hej till lillasyster. Hon har varit en vecka i Kroatien och seglat med kompisar, så förstås kollade vi bilder och hon berättade om resan. Det såg verkligen helt underbart ut!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen