Träningsdagbok på nätet

Träningsdagbok på nätet

19.10.2011

Var på ett pass skön spinning och sitter som bäst och njuter av denna smörgås med rågbröd, ost, gravsaltad lax och ägg + ett stort glas mjölk. Sjukt gott!

Ägg- och laxsmörgås

Som jag tidigare berättat så har jag en träningsdagbok på movescount.com, där all träning automatiskt sparas när jag använder min pulsklocka. Det är ganska roligt att blicka tillbaka och titta hur aktiv man varit och jämföra veckor eller månader med varandra. Jag var ju sjuk i början av oktober, men nu känns det som om jag kommit igång med träningen igen. Så här ser mitt program på movescount ut:

TräningsdagbokI programmet jag använder kan jag klicka upp varje träningspass skilt för sig, om jag vill ha mer information. Använder du någon form av träningsdagbok? Skriver du för hand eller har du något program? Personligen tycker jag att min träningsdagbok ökar motivationen, eftersom jag vill ha så mycket träning som möjligt när jag blickar tillbaka vid månadens slut.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

6 thoughts on “Träningsdagbok på nätet

 1. Mikael skriver:

  Jag använder runkeeper i telefonen med ett bluetoth pulsbälte kopplat till, roligt att få kartbild på mina cykellänkar. Har även movescount när jag använder min Suunto pulsklocka. 

 2. Johanna skriver:

  Jag använder funbeat.se som jag tycker har en riktigt bra träningsdagbok. Är också medlem på jogg.se, men där registrerar jag ingenting.

 3. Kenji skriver:

  Jag brukar registrera min löpning på http://aktivtraning.se/ . Har länge letat efter en bra app för att registrera min styrketräning men inte hittat något som jag tyckt var smidigt att använda.

  1. Isabella skriver:

   Har du testat http://www.warkout.com? 
   Jag använder den sidan och tycker den är jättebra. Blir dessutom extra roligt eftersom man får små märken (som simmärken) när man klarat av vissa utmaningar och så far man experience som i ett spel. Det kan jag rekommendera!

   1. Kenji skriver:

    Verkar ju vara en betaversion så man behöver en invite. Men anmälade i alla fall att jag vill ha en. Så får se när jag kan regga mig och testa tjänsten.
    Tack för tipset!

 4. Lina Björkskog skriver:

  Det verkar finnas en hel del träningsdagböcker alltså att välja mellan! Skulle vara intressant med en jämförelse mellan sidorna! För nån dag sedan hittade jag också shapelink.com, verkade bra men har inte testat det ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen