Träningsevent på Norrvalla 25.1.

Träningsevent på Norrvalla 25.1.

16.01.2020

Inlägg i samarbete med Folkhälsan

Ibland lönar det sig att scrolla facebook, för man kan ju hitta sånt som verkligen intresserar en. Som här om dagen, när jag hittade till detta evenemang: Norrvalla Training & Wellness event som går av stapeln nästa lördag i Vörå, Österbotten.

En dag fullspäckad av träningspass, avslappning och inspiration!

Några minuter efter jag hittade det hade jag anmält mig både till fredagen och lördagen, för jag upptäckte så inspirerande människor som var på väg dit. NaprapatJonas, en väldigt duktig och kunnig naprapat som jag har följt i många år håller föreläsning, och Linus Johansson som skapat SomaMove-konceptet har jag gått utbildningar hos – vilket omkullkastat hela mitt synsätt på träning.

På fredagen ska jag gå Jonas fortbildning, som beskrivs som “fortbildning för massörer, tränare, PT:n, fysioterpeuter mm. i  ryggraden och fördjupning i metoder och principer som gör den rörligare, starkare och mer intelligent”. Ser fram emot att få nya tankar kring rörelse och massor av inspiration!

Här kan du läsa mera om fredagens fortbildning.

På lördagen blir det desto mera träning, då jag tänker gå på eventet Training & Wellness med min kompis Linda. Vi tycker om att träna ihop, men ganska sällan lyckas vi få tajmat våra tidtabeller, så nu ska det bli verkligt lyxigt att få en dag full med träning tillsammans!

Det finns massor av träningspass att välja mellan under dagen som pågår från 9-16.30. Jag har siktat in mig på bland annat Soma Move (såklart, jag älskar ju Soma Move), föreläsningen med Jonas och i alla fall nåt av träningspassen med min favoritdragare Mikaela från Studio Z. Andra intressanta pass för mig är boxning, toughest trainng och Mama shape up. Här hittar du hela programmet!

Under dagen ingår också fri tillgång till klättring, simning och bastu.

Lyxdag! Som jag väntar!

PS. Kom gärna och säg hej om du också är på eventet!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen