Tre dagar i Helsingfors

Tre dagar i Helsingfors

23.08.2017

Jag skrev detta inlägg imorse redan men hann aldrig publicera.

Hej från Helsingfors. Jonathan skulle jobba här i tre dagar så vi följde med för en minisemester. Just nu ligger jag i en skön hotellsäng och väntar på att Arthur ska vakna. Vi två var ner på supergott morgonmål men somnade om igen. Finns det något skönare än att somna om i en hotellsäng? Vi var trötta efter en dålig natt, Jonathan hade blivit förkyld och Arthur skulle plötsligt äta hela tiden, han som annars börjar sova sig nästan hela natten igenom.

Vi har inga speciella planer utan tänkte bara se oss omkring lite. Igår åt vi lunch på Alppitori och for in till stan på kvällen när Jonathan kom från jobb. Vi åt på Vapianos trevliga uteservering och njöt sen av en solnedgång vid Allas, som jag ännu inte hunnit se tidigare. Att sitta och amma i solstol på bryggan med utsikt över stan var riktigt härligt.

Idag tänkte jag ta en tur in till stan med Arthur och eventuellt shoppa nåt smått. Eller så bara gå och njuta av stadsluften. Och förstås ska vi hinna se Drumsö denna gång också. Jag har ju egentligen inte saknat Helsingfors sen vi flyttade till Jakobstad, lantis som jag är i själ  och hjärta, men nog är det härligt ibland att gå omkring i folkvimlet och känna på stadspulsen. Inte behöva fundera om man känner nån utan bara vara en i mängden. Och Drumsö kommer nog alltid att kännas lite som mitt andra hem, var i världen jag än bor.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen