Att lära sig vila

Att lära sig vila

02.04.2020

Tusen tack för responsen på föregående inlägg. Ni är underbara. Men det känns lite tokigt att skriva ner allt så här. Utifrån sett förstår jag att det kan verka som om jag söker likes eller någon slags bekräftelse, för så kan det ju verka när man skriver något så personligt.

Förstår också om många kan uppleva det jobbigt att läsa om någons annans händelse, som om det skulle vara en prestation av något slag man själv inte riktigt uppnått eller lyckats med.

Men det handlar inte om att häva sig själv eller åstadkomma något. Tvärtom handlar det om att åsidosätta sig själv och sina prestationskrav. Fokus på Jesus istället för att fokusera på vad man själv kan göra.

Det är ju där som kraften och glädjen och tacksamheten kommer. Från Honom.

En sång som betytt väldigt mycket för mig de senaste veckorna är denna:

Vila i mig, du ska se att allt ska bli stilla i mig, genom mig kan du bli fri. Jag finns här för dig, fast vågorna går höga kan du vila, vila, vila i mig.

Inga krav, inga måsten, inga jag-måste-först, inga jag-är-inte-tillräckligt-bra. Bara en skön och ljuvlig vila, som den otillräckliga människa jag är.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Att lära sig vila

  1. Sofia skriver:

    Hej!
    Hittade ett inlägg för längesen om överbelastad ITB-sena. Jag kände igen igen mig men undrar om det även kan ha ett samband med ljumsken eller om det i så fall är något annat också? Jag kan till exempel inte göra knäböj och utfall utan att efter några repetioner känna en stark stramande smärta i utsida lår samt ljumske..

    /Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen