burpee

Similar Posts

11 Comments

  1. Låter intressant! :) jag tränar nämligen alltid här hemma, (förutom simning och löpning) eftersom det är enklast och passar mig bäst när vi har en dotter på 2 år. Så lite tips och variation skulle inte sitta helt fel att få!

  2. Jag är intresserad av att se vad det kan bli för kul :) Har nyss flyttat och tänkt köpa ett gymkort men funderar på att satsa på hemmaträning istället. Spännande!

  3. Va kul och spännande! De senaste två åren har jag bara tränat hemma och fått inspiration av dej ibland för att inte göra samma övningar hela tiden. Ska du lägga du ut hela tränings pass fån början till slut? :)

  4. Så kul! Jag tränar bara hemma och börjar få svårt att variera mina pass. Helt klart vill jag hänga på:)

  5. Superroligt att ni är intresserade! Jo, passen kommer att vara “live” på det viset att jag själv hela tiden gör övningarna från början till slut. Så stay tuned.. :D

  6. Åh ja va kul:) jag vill också hänga på. Tränar alltid gym. Men har så långt dit. Hade behövt spara tid. Så motivation att träna hemma vore perfekt! Bra blogg förresten :)

  7. Åh vad kul. Har precis htitat hit och detta är nog vad jag letat länge efter. Jag är två barnsmamma till två små, en på 1 och en på 2, gravidmagen sitter kvar än och den vill jag ha bort. Jag är gärna på (beroende på kostnaden givetvis). Hör jätte gärna av dig till mig på min blogg adress ahlgrensbilar@gmail.com . Alla träningstips godtas gärna. Jag hade tänkt börja köra efter Charlotte Perrellis bok “I form på 4 veckor…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *