Den allra bästa, lata söndagen

Den allra bästa, lata söndagen

16.10.2016

Den här dagen har kanske varit en av årets lataste dagar. Vi sov ganska länge, åt en stor frukost som räckte en evighet, och sen har jag i princip inte gjort annat än tittat på teve-serier. Och tagit en promenad, hoppat på stenar och beundrat det låga vattnet. (Jag försökte memorera alla stenar så man inte behöver landa på dem sen när man kitesurfar och det är högre vatten igen.) Och så har jag köpt en skarvsladd och godis. Värmt mat från igår, inte ens orkat kocka. En underbar dag, med andra ord.

En söt lapp som vi hittade under promenaden!

Det är skönt med såna här dagar emellanåt, jag vet inte när jag hade en sist faktiskt. Såna här dagar får mig att längta till veckan som är på kommande.

Vad har du gjort idag? Någon annan som varit lika lat som jag? 

PS. Idag är sista chansen att ladda ner något träningspaket från Kickstart Challenge på -15% med koden “jagvilltrana”. Ännu idag funkar koden!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen