Redo för souvlaki och gyros!

Redo för souvlaki och gyros!

02.05.2014

Jag har precis städat huset och packat klart för resan imorgon till Kreta. Äntligen Grekland igen. Jag älskar Grekland. Värmen, färgerna och maten – den underbara maten. Jag har aldrig varit till Kreta förut, men däremot till Rhodos, Aten, Naxos och Parga så jag antar att det ser lite likadant ut på Kreta.

Denna gång blir det ingen kitesurfingresa, för vi reser tillsammans med Jonathans familj. Så kul det ska bli med sällskap! Men vi kunde ju inte låta bli att kolla vindprognoserna, och när vi märkte att det ska blåsa lite nästa vecka packade vi med kitesurfingutrustningen ändå, hehe. Kitesurfinggrejerna tog som vanligt mitt bagageutrymme, men en veckas sommarkläder ryms fint i handbagaget det också.

Jag var till stan en snabbis idag för att köpa lite nya sommarkläder. Köpte båda bikinin på bilden, och de två mjuka sköna topparna. Favoritshorsten från Rip Curl hänger förstås med och även favoritkepsarna, flipflopsen och löparkläder. Till biblioteket hann jag aldrig innan de stängde men kanske jag hittar någon bra bok på flygfältet imorgon.

packning Kreta

Nu väntar vi bara att gästerna ska anlända, så ska vi sova några timmar som hoppackade sillar (8 personer på 50 kvadrat) några timmar innan det är dags för flygfältet. Datorn har jag inte hjärta att lämna hemma, så antagligen uppdaterar jag något under resan om jag hinner. Jag har också förhandsinställt något inlägg som dyker upp på måndag.

Vi hörs från Grekland!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen