klättra i palm strand boracay

Similar Posts

21 Comments

  1. Töjning är väl bra. Tror att jag töjde mina magmuskler i samband med lunchen :) faktiskt så promenerade jag till jobbet idag, och så har vi halva dagen kvar här ännu så vi hinner väl med vad som helst ännu, men kajtning blir det nog inte

  2. Jag har inte hunnit med nån träning ännu idag men ikväll blir det en promenad åtminstone och så kanske jag drar igenom nåt program på youtube om orken finns kvar :) Fina bilder!

  3. Jättefina bilder! Härligt härligt. Vetdu ja ha tränat mitt idag när jag har gått och gått för att söka ett ställe jag letade efter. Skulle fara och skida ännu om jag hade skidor(tror jag).

    1. Tack, här är faktiskt riktigt härligt! Vad har du sökt efter då? Ja skidor låter ju nice! Btw, kan du ge överlämna en nyckel i helgen till vår lägenhet? Är du i Hesa då?

    2. Ja sökte en elektronik affär(hämta na åt Jimmy) på lilla robertsgatan, tänkt int hitt själva gatan. sen sa ja åt gubben i butiken att ja vejt int om ja är i rätt kaupunki heller(sko säg kauppa) men int reagera a na :) å ja måst no skryt att ja hadd hemmaträning me Ida på kvällen me bastu. Men, jo ja är no här i helgen, så no ska ja kona lämn en nyckel.

  4. Jättefina bilder! Härligt härligt. Vetdu ja ha tränat mitt idag när jag har gått och gått för att söka ett ställe jag letade efter. Skulle fara och skida ännu om jag hade skidor(tror jag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *