Similar Posts

10 Comments

 1. Jag har nog mobilen bredvid mig men pillar rätt lite på den nuförtiden och stänger ofta wifi och 3G när jag lägger mig i sängen. Försöker i stället läsa en bok! Är överlag trött på att vi människor konstant har näsan i våra telefoner.

  1. Jag har lyckats peta lite mindre på telefonen när jag ligger i sängen efter att jag skaffade en vanlig väckarklocka. Behöver inte mera mitt i natten kolla att telefonen säkert inte är död och att väckningen är på.

  2. Det är ju smart att stäng av nätet, då slipper man ju bli störd! Jag tycker också vi använder telefonerna för mycket.

 2. Verkligen en utmaning! Har ett tag redan tänkt att jag måste skaffa mig en väckarklocka för att kunna lämna telefonen utanför sovrummet.
  Men telefonerna ska väl nog inte laddas på nätterna egentligen, då det alltid finns en risk för brand. Bättre att ladda den på kvällen/eftermiddagen. Nog håller ju batteriet om man inte håller på och kollar på den hela kvällen :-)

  1. Jag tycker det är ganska bra att ha telefonalarmet på när jag har telefonen i köket, så blir jag tvungen att hämta den och vaknar när jag stiger upp. Visste inte att det är brandrisk med telefonen i på natten!

 3. Hade faktist tänkt börja med att ha telefonen utanför sovrummet förra veckan, men brukar sova med telefonen under kudden med hörlurarna i öronen.. Men håller på att minska av med det så småningom kommer jag kunna sova utan den. : D

  1. Det är säkert en vanesak som med allt annat, så i nåt skede får du väl bestämma dig för att skippa telefonen helt enkelt. Jag tror det är värt det.. :)

 4. Är en av de få personer som helt stänger av telefonen på nätterna, och kan utan problem ha den avstängd, typ glömma starta den, på morgonen.
  Samt att jag bara laddar telefonen när jag är hemma, och inte sover.
  Även noga med att dra ur laddaren ur väggen när jag är klar.
  Och sänker ljusstyrkan på skärmen om jag har den i sängen. Spar batteri och är bättre för ögonen :-)
  Om jag inte stänger av den utan använder den som väckarklocka så sätter jag alla signaler utom alarm på ljudlös. Hatar alla små pling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *