Similar Posts

10 Comments

  1. jennyHej! Jag heter Jenny och är lite av en träningsnarkoman. Jag har en träningsdagbok på funbeat.se m.m. Jag tränar simning 7 gånger i veckan och simmat så länge jag kan minnas. Det jag vill bli av med är  ”kärlekshandtagen”,alltså få en slimmad mage på bredden också. Just nu har jag börjat äta avokado, keso, massor med frukt, kesella m.m. Kommer det hjälpa mig? Jag vill också bli starkare i armarna utan att äta proteiner. Tacksam för svar!   

    1. Hej! Utgående från det du berättat kan jag tänka att du behöver nåt intensivare pass i veckan för att få upp pulsen riktigt ordentligt. Vet inte vad din puls ligger på under simningen, men det som krävs är ju förstås att du förbrukar mera än du får i dig om du vill slippa extra fett runt magen. Men istället för att räkna kalorier tycker jag du ska äta mat som håller dig mätt länge, undvik socker och dra ner på kolhydraterna. Undvik för mycket frukt, eftersom det innehåller så mycket socker. Lägg in ett eller två pass styrka i veckan för armarna (https://www.linabjorkskog.com/traning/snygga-armar), protein behöver du inte äta om du i övrigt har en bra kost. 

    2. Kan tillägga en grej ang. proteiner. Man blir inte stark av proteiner, man blir stark av att träna den muskeln man vill bli starkare av :)
      Sen resten har ju Lina redan skrivit så det behöver jag inte ta (hon är ju dessutom mer kunnig än mig :P)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *