Rolig action en lördagkväll

Rolig action en lördagkväll

01.02.2016

I helgen hade vi besök av Jonathans föräldrar och hans lillebror med kompis. Och de hade väntat så länge på att besöka TLK, Taitoliikuntakeskus (lillebror med kompis då, inte föräldrarna), så på lördagskväll hoppade, studsade och tränade vi tillsammans med ett stort gäng kids.

TLK är ett riktigt häftigt ställe som passar för gymnaster, akrobater eller alla andra som vill ha roligt. Det passar för både barn och vuxna, men fördelen att träna här är att man verkligen känner sig som ett barn och aldrig vill åka hem igen! Jag tränade handstående (det tar sig, men är inte på 30 sek ännu!), olika gymnastiska övningar som pull-ups, handstående push-ups, dips och pistols och gjorde också lite olika hopp och volter och annat roligt!

Vi köpte en ny GoPro i lördags, och hade med den och fotade lite. Men inställningarna var inte så bra så bilderna blev suddiga när det var så mörkt inne. Men lite action är det i bilderna i alla fall!

 

Taitoliikuntakeskus träning

 

Taitoliikuntakeskus träning

 

Taitoliikuntakeskus träning

Det roligaste var att övervinna rädslan och hoppa ner från detta höga skåp ner på den mjuka madrassen!

 

Taitoliikuntakeskus träning

 

Taitoliikuntakeskus träning

 

Taitoliikuntakeskus träning

 

Jag rekommenderar absolut TLK om du vill leka av dig lite. Lite barnsligt kanske vissa tycker, men så sjukt roligt! Det är bra att vara lite barnslig ibland… Men tänk på att stället kryllar av kids på eftermiddagarna, så det bästa är att åka dit antingen dagtid eller så sent någon kväll.
 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “Rolig action en lördagkväll

  1. Det här ser ju ut som världens roligaste ställe!!! :D Vill också dit och leka!

    1. Lina skriver:

      Jo det är så nice ställe! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen