Sista chansen att få PT-online på 10% rabatt!

Sista chansen att få PT-online på 10% rabatt!

19.08.2015

Som du kanske märkt har det kanske poppat upp lite reklam om min PT-online här på bloggen nu som då (en gång i veckan närmare bestämt). Jag hoppas det inte har varit allt för störande! Den går ju enkelt att klicka bort på krysset…

Men jo, min PT-online har jag alltså haft på 10 procent rabatt i juli och augusti, och nu tänkte jag bara förvarna om att det nu under denna vecka är sista chansen för rabatten, för den avslutas på söndagen.

Så fram till söndagen har du ännu på dig ifall du vill testa PT-online med mig!

Funderar du vad PT-online är, vad som ingår och hur det går till? Isåfall ska du läsa detta

Men fram till söndagen hinner du ännu alltså beställda PT-online med -10 procent rabatt, med koden “sommarträning”. Sen hoppas jag att sommaren inte är färdig ännu även om min sommarrabatt är det!

Här kan du beställa PT-online.

handstående armhävningar

Pistols och handstand push-ups från morgonens uteträningspass vid Gamla Hamn.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen