Terräng löpning

Similar Posts

4 Comments

 1. Traillöpning är askul! Runt och i Umeå är det mycket skog så det funkar finfint. Är kul att testa när man är på andra ställen också. Lite pirrigt att fara runt utan att veta var man är :)
  Funkar rätt bra med FiveFingers tycker jag, bra träning för fotleder. Har även et tpar New Balance Minimus Trail Zero men de är skit. Vill du vara helt safe lär du behöva med rockplate i sulan. Men då blir det styvare. För vanlig traillöpning räcker gott FF, funkar även utanför stigar och så. Been there done that. Räkna dock med att skölja skorna och ha äckliga sockar. Kanske nå höga strumpor eller långa byxor för att skydda vaderna mot kvistar och så som kan riva upp småsår i vaden.

  1. Ja jag är så sugen men jag borde bara flytta ut på landet eller nåt.. Mina Fivefingers skulle jag gärna springa med, tror inte att det finns nån sko som slår dem.. Så rockplate är alltså de med tjockare sula, eller? Om man nu tänker logiskt så skulle jag förstå det så.. :)

  2. Du får köra när ni är och hälsar på folk norrut eller så, verkar ju vara lite mer skog av det du visat på bloggen :)
   Rock plate är inte att de bara är tjockare sula. Det är typ ett hårt lager som ska skydda dig om du trampar på vassa saker. Kan ju bli rätt nasty i minimalistiska skor annars. Verkar finnas som inlägg också. Annars har sett på forum att vissa gjort sina egna inlägg i tetrapack :P

  3. Just det, jag har nog inga såna i mina FF så kanske man borde köpa ett par med såna.. Fast det går ju att testa förstås utan också och se om det funkar!
   Jo, jag måste fara nästa gång vi är där i Jeppis. Här finns nog skog också men ganska långt borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *