träningsskor lila

Similar Posts

4 Comments

  1. Gillar Merrel Trail Glove och New Balance Minimus Trail Zeros..men tyvärr har NB usel kvalla på sina skor, men ska ha kommit med en uppdatering som verkar ha bättre tyg.

  2. Merrell Trail Glove har jag också haft ögonen på. Det var intressant att höra att kvaliteten på NB är sämre, det har jag inte vetat. Fast det beror ju på hur man använder dem också, alla springer ju inte på de allra värsta underlagen som jag förstått att du gillar? :P

  3. Problemet med mina NB minimus Zero trail är inte att jag springer på extreme underlag. Problemet är det tältlika materialiet som det är gjort av. Där skon viker sig blir det hål i tyget. Mina höll inte ens 2 månader av löpning. Hade jag rivit upp det själv hade jag inte gnällt även om det är en trailsko. Grejen är att skon inte är gjord för att vikas när man löper, dvs man ska inte löpa i dom :P Men det var just den modellen, både höger och vänster sko på två par jag haft. Deras andra är nog bättre. Undvik bara skon med tältmaterialet så är det nog bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *