Hemmaträning tips - plankan

Similar Posts

28 Comments

 1. om jag kör efter detta program , ska jag göra allt detta på samma dag/kväll och hur många ggr i veckan ? :)

  1. Ja, kör hela programmet på en gång, gissar att det tar ca 20-30 minuter beroende på tempot! Om du gör programmet efter att du t.ex. varit på länk kan du lämna bort de pulshöjande övningarna. Hur många gånger i veckan beror på hur mycket du tränar annnars. Ett bra schema skulle t.ex. vara länk/annat pulshöjande två gånger i veckan och programmet två gånger i veckan. :)

 2. Hej. jag som nybörjarje i träning, om jag tränar detta 2 gånger, det andra pulshöjande, är det typ powerwalk då?

 3. Tack Lina! Precis vad jag behövde. Kompletterat med några hantelövningar jag brukar göra blev de tett perfekt hemmaträningsprogram för mig:)

 4. Hej igen Lina ! Jag är 50+ och tränar Sport Ju Jutsu 2 till 3 gånger i veckan och tränar styrketräning hemma med lätta hantlar,men ibland,så tränar jag utan hantlar och då brukar jag träna dom flesta övningar som du visar här i *tuff* hemträning

  Det funkar jättebra ! Dom är verkligen bra övningar,man blir anfådd,och starkare i armarna

  Vänliga hälsningar Kalle Lan

 5. Herregud va jobbigt…. Nybörjare kan man nog kalla mig…. Men tack för detta! Nu är jag trött på gravidkilona men ingen tid inga pengar till gym så detta passar bra… Jag får bygga upp mig jag orkade typ 5 axel övningar o var helt slut efter 30 sekunder puls övningar…men det kommer tack för hjälpen!

 6. Grymt pass! Är helt skakis, trots att jag bara körde ett varv.(första riktiga träningspasset hemma sen förlossningen för 9 mån sen. Kör i övrigt tennisträning 1 dag/vecka, men det får man ju inte direkt några rutor av.:)) Tack för en grym blogg!!

 7. Tack så mycket för en bra sida. Denna ska jag spara :) Dags att börja träna. Har inte så mycket som behöver försvinna, men det ska bort innan sommaren :)

 8. Tack så mycket för en bra sida. Denna ska jag spara :) Dags att börja träna. Har inte så mycket som behöver försvinna, men det ska bort innan sommaren :)

 9. Tjena Lina, schysst pass!

  Skulle vilja tipsa dig om ett program för just kroppsviktsträning som du gärna får spana in på http://he-man.se/kroppsviktstraning-med-bodyweight-boot-camp/ Med det kan man träna hemma (eller var som helst) utan redskap. Det innehåller totalt 21 övningar som blandas upp i ett träningsprogram som pågår under en hel veckas tid (som kan köras om igen eller vad man nu känner för).

  Kanske kan vara intressant. Cool blogg du har för övrigt, mycket bra som finns att finna :) Ha det fint!

 10. Riktigt svettigt vart det…. Det här passet ska jag spara och köra igen. Har ingen ork alls så jag orkade mig inte igenom hela men det ska bli min målsättning…. Nu ska jag kolla in din sida lite mera :-)

 11. Jag är en 14årig tjej som precis hittade det här träningsprogrammet och Gud, jag känner mej träffad! Tränar ungefär 3 ggr i veckan (fotboll) och behöver lite mer träning eftersom jag är lite småtjock, så tack så hemskt mycket för detta träningsprogram, kram Jonna

  1. Kul att du hittade hit och lycka till med träningen! Men tänk på att du påverkar vikten mera med kosten än med träning, speciellt eftersom du redan är aktiv. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *