Planka övningar

Similar Posts

10 Comments

 1. Sidoplanka från fötterna + att man lyfter upp knä mot armbåge. Blir så tungt när man måst försök håll balansen å. Efter graviditeten slapp jag int ens upp från knäna i sidoplanka, men efter ca 1 månad på core circuit som jag brukar vara på gick e. Kul me såna resultat! Så sidoplanka har blivi en favorit!

  1. Haha, skreiv liti feil.. Ja slapp int upp i sidoplanka från FÖTTERNA när ja börja träna igen.. :P

  1. Jo den är verkligen jobbig, därför den är så bra.. ;) Oj svårt att säga hur länge jag stått som längst.. Kanske lite över två minuter? Brukar ha två minuter som mål, då bränner det verkligen.. :)

 2. Min favvoplanka är på två corebollar. Klurigt med balansen i början, men efter ett tag går det. Övningen blir lite mer dynamisk än om man bara står på marken rakt upp och ner. Dessutom slipper brännmärken på underarmarna som man får när man står länge. Kul blogg förresten, hur ser du på att kitesurfingen blivit OS-disipline Lina?

  1. Oj det låter tufft, kräver bra balans säkert men antagligen riktigt bra övning om man klarar av det! 
   Att kitesurfing blivit OS-gren tycker jag är riktigt roligt. Förstås skulle det ju vara roligare att ha en freestyle-tävling än race, men bättre det än inget! Kanske man borde börja satsa på race nu då, haha.. ;)

   1. Testa(plankan på boll) det är lättare än vad man tror och sjukt bra är man känner att man inte är så himla bra på bänkpress men ändå vill style:a lite på gymmet:)
    Även om inte freestyle får OS-status så borde man ju ordna någon sorts inofficiell freestyle tävling i samband med racingen!  

 3.  http://trimicke.se
  Jag slog världsrekordet i plankan, kolla och inspireras i min blogg!
  / Trimicke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *