En glasögonfri bättre version av mig själv

En glasögonfri bättre version av mig själv

27.05.2018

I fredags var en stor dag, en mycket stor dag. Jag var i Vasa, men det var inte det som var det stora utan laserstrålen jag låg under. Jag opererade mina ögon för att äntligen få slippa glasögonen och linserna som jag haft sen femman. Jag var så nervös innan. Jag är förkyld och var så rädd för att nysa när man måste ligga blickstilla i några sekunder. Men det kändes bra, operationen gick som planerat och synen kom nästan genast tillbaka.

Nu ser jag riktigt bra men har fortfarande lite torra ögon som jag använder ögondroppar mot. Och i en veckas tid får jag inte träna eller göra någonting som kan tillföra skräp eller vatten i ögonen. Men känslan nu efteråt är fantastisk.

Tänk att jag aldrig mer behöver leta efter glasögonen det första jag gör när jag vaknar! Jag kan bara titta ut genom fönstret och direkt se vädret och allt utanför. Aldrig mera behöva krångla med linserna innan träning, eller lida av torra ögon när jag bastar med linserna på. Och det bästa kommer att vara på kvällarna när jag inte behöver ta bort några linser utan bara kan borsta tänderna och gå och sova.

Aaah så skönt! Livet kommer definitivt att bli lite enklare.

Annars fortsätter livet som vanligt, och i brist på glasögonfria selfies kan ni få se framstegen som vår brygga gör! Vi har lågt vatten, extra lågt just nu, så det krävs en rejält lång brygga. Snart klart!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “En glasögonfri bättre version av mig själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen