Kärlek till höststormarna!

Kärlek till höststormarna!

01.10.2016

Igår i Hangö hittade vi en av årets starkaste vindar med vindbyar som närmade sig 20 m/s. Jag pumpade upp min minidrake på 5,5 kvadrat och njöt av att kitesurfa i det härliga vädret. Jag hade inga problem alls att få fart under brädan, fast draken kändes liten som en plastpåse. Det var otroligt tufft att åka i den hårda och byiga vinden – någon av de starkaste vindarna jag åkt i, faktiskt. Men samtidigt förstås riktigt roligt! Man får verkligen känna att man lever när man kämpar sig fram mellan vågor och vindbyarna.

Ser ni hur pytteliten min drake är på bilden?

Jonathan var såklart också med, han som älskar höststormarna mer än någon annan, för då får kommer han högt, högt upp i luften. Igår hade han säkert mera tid uppe i luften än på vattnet. Med sin WOO som mäter höjden i hoppen uppmätte han sitt högsta hopp på 11,5 meter, och ligger nu på nummer två i Finland i hopphöjd. High five på den, älskling! Jag försökte fota honom när han hoppade, men det var ibland svårt att fånga när han hoppade ut ur rutan.

En härlig eftermiddag hade vi på Vedagrundet, som öppnat igen efter sommaren. Här är några bilder!

kitesurfing1

kitesurfing2

kitesurfing3

kitesurfing4

kitesurfing5

kitesurfing6

kitesurfing7

kitesurfing8

kitesurfing9

kitesurfing10

kitesurfing11

kitesurfing12

kitesurfing13

 

Härliga höststormar, något gott för ni definitivt med er!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “Kärlek till höststormarna!

  1. Pingback: Veckans lista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen