Spinning och kyckling med couscous

Spinning och kyckling med couscous

09.11.2011

Idag efter jobbet var jag på ett pass spinning. Det var ett ganska roligt pass när temat var skandinavien och det spelades en hel del svensk musik. Jag spinnade tillsammans med de här fantastiskt fina shortsen, mina gamla ESSE IK fotbollsshorts. Tänkte att det kanske är bra att göra reklam för lilla Pedersöre i Helsingfors…

Pedersöre

När jag kom hem var jag utsvulten och lagade så fruktansvärt god mat. Stekt kyckling som jag blandade med coucous, en skvätt grädde och lite tomater som jag hittade i kylskåpet. Jag fotade tallriken, och när jag kollar på det i efterhand ser det inte så gott ut som jag kom ihåg det. Men gott var det för en hungrig mage och det var enkelt att fixa ihop, krävde inte större talang än mig och mina matlagningskunskaper!

Kyckling och coucous- gryta

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen