Sommar och kitesurfing i Hvide Sande

Sommar och kitesurfing i Hvide Sande

21.07.2016

Sen Köpenhamn har vi hunnit med en hel del. Vi är fortfarande i Danmark – underbara Danmark. Vädret är äntligen på vår sida och vi har haft två dagar med riktigt härligt sommarväder. Lite vind har vi också hittat på Kloster, en av de bästa kitespotsen i världen. Plussa på lite kvällslöpning på magiska sanddyner, milslånga stränder och en hjärna som är på semestermode och främst funderar på var man ska hitta nästa glass. Då kan det inte bli annat än super!


danmark1

danmark2

danmark3

danmark4

danmark5

danmark6

danmark8

danmark9

danmark10 löpning

danmark 11 löpning

Vi har ännu inte några exakta planer för de kommande dagarna utan vi tar dagen som den kommer och följer ganska långt vindprognoserna. Vi sover på hotell, bed and breakfast, i tält – eller min favorit att sova i bilen, som vi gjorde förra natten på stranden vi kitesurfade på. Då vaknar man av fågelsång i soluppgången, och är det vind är det bara att ge sig ut och kitesurfa på direkten!

Just nu är vi i Hvide Sande hos våra finska kitevänner som driver bed and breakfast här, så vi har en trevlig pratstund om kitesurfing här på terassen. Så nu ska jag vara lite social, vi hörs senare! Varifrån vet jag inte, men kanske från Nederländerna!

PS. Hvide Sande är förresten ett riktigt härligt ställe. Ett litet sött centrum med allt man behöver, härlig natur och otroligt långa och fina stränder. Definitivt värt ett besök!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

5 thoughts on “Sommar och kitesurfing i Hvide Sande

 1. FREEDOMtravel skriver:

  Vilka härliga bilder! Vi har inte semestrat så mycket i Danmark, men det borde man kanske ändra på ;)

  1. Lina skriver:

   Danmark är så härligt, verkligen värt att spendera lite semester i.. :)

 2. Nils skriver:

  Vad kul att du har hittat till Hvide Sande. Grymt ställe när man gillar vattensport.

  1. Lina skriver:

   Jag älskar det stället! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen