Similar Posts

10 Comments

  1. Skulle bli ett rätt långt pass för mig, men kanske färre varv med så många bokstäver. Vill jag har variation kan jag köra på Kugge i stället för Michaela. :) Men en rolig idé!

    1. Jo med hela namnet blir det nog ett rejält pass! Jag hade tänkt på att man tränar endast förnamnet med 3-5 varv, men man får tolka det som man vill.. :)

  2. Kul idé! Ska köra det nån dag, men jag är tyvärr lite rädd för att träna överlag just nu, för det är något knas med min rygg.. :( Eller har varit i några månader, men nu börjar det bli rentav jobbigt. Antingen är det kotorna eller så är det musklerna kring kotorna. Iofs borde det ju inte vara farligt att träna armar, ben, m.m., så länge jag inte belastar själva ryggen..? :)

    1. Äsch vad tråkigt med ryggen! Svårt att säga vad du kan och inte kan göra när jag inte vet vad som ligger bakom.. Men träna det som känns bra! Rörelse i allmänhet är ju jättebra, då stillasittande överlag är den vanligaste orsaken till ryggproblem. Så gör det som känns bra helt enkelt. :)

    1. Ja du får ta med ditt efternamn också så blir det kanske lite roligare! Eller så gör du något helt annat, det går ju jättebra det också.. ;)

  3. Mitt förnamn och efternamn har sammanlagt 18 bokstäcer så det blir ett bra träningspass :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *