träningsmotivation december

Similar Posts

6 Comments

  1. Tack för detta! Har varit fast på en platå i 2 mån, varit flunsig 1 månad och bara orkat underhållsträna utan ökningar. Och förstås utan resultat, vilket i sig tar bort all motivation. Har börjat hata knäböjen och varje pass jag tvingar mig igenom går bara sämre. Känner, för första gången på ett år, att jag faktiskt hellre far ut och springer nu. Men har inte gett mig själv tillåtelse att byta ut några pass. Tills jag läste ditt inlägg!!! Tack :)

    1. Vad bra att du fick lite inspiration till att ändra lite i träningen! Visst är det viktigt att träna det man är dålig på också, men ibland måste man bara får skämma bort sig själv med träningen och göra det man egentligen vill.. :)

  2. Du har så otrolit bra blogg! Jag gillar int att träna så mycket, gym går helt bort, löper helst, men när jag läser din blogg blir jag inspirerad att åtminstone göra några övningar hemma :) å stort pluss att du har rörelseövningar(heter de så? Haha), å skoinlägge fö nån da sedan, å varvar me allt möjlit, mer sånahär bloggar åt folket! :D

    1. Härligt, vad roligt att höra! Rörlighetsövningar, menar du kanske? ;) Vad roligt att du gillar bloggen, såna som kommentarer som denna motiverar mig att fortsätta skriva. Så tack! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *