Hitta sommaren i simhallen

Hitta sommaren i simhallen

16.11.2017

Så mysigt det är att komma hem klockan tio till ett tyst hus, och när jag smyger upp till sovrummet så ligger mina två favoriter och sover bredvid varandra, Arthur i sin spjälsäng. Finns det något sötare än en sovande bebis? Jag tror inte det.

Jag smet undan nattningen och for och simma. Simningen är en vana jag snappade upp som gravid och som jag fortsatt med. Jag älskar att simhallen i Jakobstad har öppet på vardagar ända till klockan tio. På tisdagar och torsdagar är det mörkare med “mysbelysning” från klockan åtta. Idag blev det 45 minuter lugn bröstsim där jag fokuserade på distans/uthållighet och ganska få pauser, plus en massa dykning. Både på längden och bredden och djupet.

Det är faktiskt mitt bästa tips om man tycker vintern är för kall och tråkig; åk till simhallen. Jag tycker det alltid är som tråkigast direkt man kommit hem från en resa, och förutom att googla för nästa resa så kan man alltid dyka under vattnet vid simhallen och låtsas se sköldpaddor och delfiner.

Eller nåt. Nu ska jag också sova. Godnatt!

Bild från ett misslyckat handstående när jag simmade “på riktigt” för två dagar sedan.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 thoughts on “Hitta sommaren i simhallen

 1. Sarah skriver:

  Tips e bastu med björklövsbastudroppar för extra sommarboost!

  1. Lina skriver:

   Åh, det måste jag testa!

 2. Per-arne Karlsson skriver:

  Akrobatik på hög nivå trots misslyckat Simning är skön och bra träning

  1. Lina skriver:

   Ja visst är det både skönt och ger bra träning! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen